Nihayet Emekli Maaşına Refah Payı Zammını Açıkladı! 2500 TL Bekleniyordu!

Nihayet Emekli Maaşına Refah Payı Zammını Açıkladı! 2500 TL Bekleniyordu!

Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan emeklilerin refah payı için açıklamada bulundu.

Bakan Işıkhan, asgari ücrete net bir şekilde zam yok derken, emeklilerin refah payı içinse Temmuz ayını beklesinler dedi.

Temmuz ayında emeklilere verilecek refah payı zammı için Bakan Işıkhan "Emeklilerimizi üzemeyecek bir mebla olacak" dedi. Bunun üzerine SGK uzmanları peş peşe 3000 TL refah payı geliyor tahminlerinde bulundu.

Bakan Işıkhan: Emeklilerimizi Üzemeyecek Bir Refah Payı Olacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, asgari ücrete net bir zam olmadığını açıklarken, emeklilerin refah payı konusunda ise Temmuz ayını işaret etti. Bakan, yaptığı açıklamada, "Emeklilerimizi üzmeyecek bir mebla olacak" sözleriyle dikkatleri üzerine çekti.

Bakan Işıkhan'ın ifadeleriyle, Temmuz ayında emeklilere verilecek refah payı zamıyla ilgili belirsizlikler netlik kazanmaya başladı. Sosyal Güvenlik Kurumu uzmanlarının ardı ardına yaptığı tahminler, emeklilere 3000 TL'lik bir refah payı ödemesinin gündemde olduğunu öne sürdü.

Bu gelişmelerle birlikte, emekliler arasında Temmuz ayını merakla bekleyen bir heyecan ve umut atmosferi oluştu. Emekliler, yaşamlarını sürdürebilmek için bu zam beklentisiyle umut dolu bir sürece giriş yaparken, Bakan Işıkhan'ın olası zammın emeklileri üzmeyecek düzeyde olacağına dair verdiği söz, birçok kişiyi rahatlattı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz