KPSS 50 puanı olanlar dikkat! Üniversiteye sözleşmeli personel alımı yapılacak!

KPSS 50 puanı olanlar dikkat! Üniversiteye sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, yeni sözleşmeli personel alımı ilanını yayımladı. İşte detaylar!

Yeni Personel Alımı İlan Edildi

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Resmi Gazete'de yayımlanan duyurusuyla 42 kişilik boş kadro için sözleşmeli personel alımı yapacak. İlan kapsamında lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar arasından 7 pozisyon için başvurular alınacak.

Alım Yapılacak Pozisyonlar ve Kontenjan Dağılımı

Üniversite, koruma ve güvenlik görevlisi, spor uzmanı ve büro personeli pozisyonları için alım yapacak. Kontenjan dağılımı şu şekildedir:

  • 1 Koruma ve Güvenlik Görevlisi
  • 3 Spor Uzmanı
  • 3 Büro Personeli

Başvuru Şartları Nelerdir?

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, askerlik durumlarıyla ilgili belirli şartları yerine getirme, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması geçmişi olmama gibi kriterler aranacak. Adaylar ayrıca herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli veya yaşlı aylığı almamış olmalıdır.

KPSS Şartı

Başvuru yapacak adayların 2022 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'ndan (KPSS) belirli puan türlerinde en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir:

  • Lise için P94
  • Ön Lisans için P93
  • Lisans için P3

Başvuru Süreci

Başvurular, ilanın yayımlandığı tarihten itibaren en geç 15 gün içinde kabul edilecek. Adaylar başvurularını şahsen yapmak zorundadır. Başvuru tarihleri 10 - 24 Temmuz 2024 olarak belirlenmiştir.

Başvuru için detaylı bilgiye İşe Alım Kariyer Kapısı adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz