İŞKUR personel alımı başvuru şartları açıklandı! En düşük 21.570 TL maaşla temizlik görevlisi, büro personeli ve güvenlik...

İŞKUR personel alımı başvuru şartları açıklandı! En düşük 21.570 TL maaşla temizlik görevlisi, büro personeli ve güvenlik...

Ülkemizde iş arayan vatandaşlar İŞKUR üzerinden personel alımlarının takip ederek iş başvurularını yapmaktadırlar. İŞKUR yakın zamanda yeni personel alımı ilanı yayınladı

Bu ilanın içeriğine bakıldığında hem özel sektörde hem kamuda bir çok istihdam sağlamış olduğunu görüyoruz. Yüksek maaşlı bu işlerin vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılaşacağı düşünülüyor. Yayınlanan ilanda farklı pozisyonlardan bir çok farklı iş imkanı görüyoruz. Teknik, idari ve saha çalışmaları gibi farklı alanlardaki pozisyonlar özellikle iş arayanların hedeflerine ve becerilerine göre tercih edilebilecektir.

İŞKUR’un yayınlamış olduğu ilana göre bir çok kadroda yüksek maaşlarla iş imkanı sunulacağını görüyoruz. Ülkemizde bulunan bir çok işsiz vatandaş için bu durum bir fırsat olarak değerlendirilebilir. Detaylara bakıldığında hem kamuda hem de özel sektörde iş alımı yapılacağı için kariyer yapmayı düşünen vatandaşlar için bir çok seçenek sunuluyor. Tüm iş arayan vatandaşlar işkur’un internet sitesine girerek ilanlara ulaşabilir ve başvurularını bizzat kendine yapabilir.

İŞKUR’dan Müjde! Yeni personel alımı ilanı!

İŞKUR, iş arayan vatandaşlara büyük bir fırsat sunuyor. Bir çok kadrolarda yapacağı alımı detaylı olarak haberimizde görebileceğiz… İŞKUR’un alım yapacağı kadrolar şu şekildedir: kamu ve özel sektörler için çeşitli kadrolarda alım yapacak olan İŞKUR; büro personeli, güvenlik görevlisi ve temizlik personel alımı yapacaktır.

Büro personeli alımı

Açılan büro personeli pozisyonunda çalıştırılacak personeller öncelikli olarak büro yönetim konularında yetenekli olmalarına bakılacak ve daha sonra ofis işlerini düzenleyecek ve belgeyle dokümanları yönetecektir.

Güvenlik görevlisi alımı

Kariyerini güvenlik sektöründe geliştirmek isteyen vatandaşlar için güvenlik görevlisi pozisyonları açılacaktır. Güvenlik görevlisi personeli, iş yerlerinin güvenliğini sağlayacak ve giriş- çıkışları denetleyecektir.

Temizlik personeli alımı

Açılan temizlik personeli alımlarına temizlik pozisyonlarında çalışmak isteyen vatandaşlar alınacaktır. Temizlik personelleri işyerlerinin, temizliğini ve düzenini sağlamak için alınacaktırlar.

İŞKUR’un sunmuş olduğu bu iş ilanları bir çok vatandaşımıza yeni iş kapıları açıyor. bu olanakları takip etmek ve düzenli kontrol etmek için muhakkak web sitesini ziyaret etmeniz gerekiyor. ve başvuru bulunmadan önce tüm ilan detaylarını dikkatlice okumalısınız.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz