Belediyeden istihdam fırsatı: KPSS şartsız ve tecrübesiz personel alımı!

Belediyeden istihdam fırsatı: KPSS şartsız ve tecrübesiz personel alımı!

Çanakkale'de iş arayanlar için büyük bir fırsat! Hizmet Grupları İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, çay bahçeleri için 4 Garson ve 5 Temizlik Görevlisi alımı yapacak. Bu iş ilanı KPSS şartı aramadan, tecrübesiz adayları da kapsıyo

Başvuru şartları ve detaylar

Başvuru yapacak adayların 18 yaşını doldurmuş olmaları ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Başvurular, belirtilen adrese şahsen yapılabilecek ve son başvuru tarihi 28 Haziran olarak belirlenmiş. Haftada 45 saat çalışacak adaylar, işe alınırken tecrübe şartı aranmayacak.

Çanakkale'de bulunan bu iş imkanı hem gençlere hem de iş arayanlara yeni bir istihdam kapısı açıyor. Tecrübe kazanma şansı sunan bu pozisyonlar, adayların kariyerlerine katkı sağlarken, ekonomik anlamda da destek olacak.

28 Haziran tarihine kadar başvuruların alınacağı bu fırsatı kaçırmayın. Tecrübesiz olmanıza rağmen işe başlama fırsatı sunan bu ilan, iş arayanlar için önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Çanakkale'de yaşayan veya çalışma imkânı bulabilecek herkes için bu fırsatı değerlendirmek mümkün olacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz

1 Yorum