Telefonunuza gelen Sms’e  dikkat!

Telefonunuza gelen Sms’e dikkat!

Son zamanlarda Axess kart kullanıcılarına sunulan kampanyalarla adeta bedava alışveriş yapmanın kapıları aralanıyor. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan iki kampanya ile toplamda 1000 TL'ye varan kazanç fırsatı sunuluyor.

İlk kampanya: Abdullah Kiğılı iş birliğiyle chip-para kazanın!

Axess kart sahipleri, Abdullah Kiğılı mağazalarından veya online alışveriş sitesinden yapacakları 7000 TL ve üzeri alışverişlerde 700 TL chip-para kazanma fırsatı yakalıyor. Hesaplara aktarılan chip-paralar 15 Haziran tarihine kadar kullanılabilecek. Kampanyaya katılmak için 'ABDULLAHKIGILI' yazıp 4566'ya SMS göndermek yeterli.

İkinci kampanya: Alk alışverişte chip-para kazanma fırsatı!

Tüm Akbank müşterilerini ilgilendiren ikinci kampanya, ilk alışverişte chip-para kazanmak isteyenlere yönelik. Kampanyaya katılmak için 'ILK300' yazıp 4566'ya SMS göndermek veya Juzdan uygulamasından 'HEMEN KATIL' butonuna basmak yeterli. Bu kampanya, SMS veya e-mail yoluyla bildirim alan müşteriler için geçerli olacak.

Kampanya bitiş tarihi yaklaşıyor!

Her iki kampanya da 31 Mayıs tarihinde sona eriyor. Bu fırsatları kaçırmamak için cep telefonlarınıza gelen Sms’leri hemen kontrol etmeyi unutmayın!

Bu kampanyalar, Axess kart kullanıcılarına alışverişlerinde önemli avantajlar sunarken, aynı zamanda banka müşterilerine de ek kazanç imkânı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz