Takı Takip Uygulaması düğünlerdeki takı geleneğini değiştirecek!

Takı Takip Uygulaması düğünlerdeki takı geleneğini değiştirecek!

28 yaşındaki mühendis Ahmet Fatih Çenesiz tarafından geliştirilen bu uygulama, düğünlerde takılan altınları ve paraları kolayca takip etmenizi sağlıyor. Eskiden defterlere notlar alarak yapılan takip işlemleri artık tarihe karışıyor.

Düğünlerde takılan altınlar ve paralar, her zaman büyük önem taşımıştır. Ancak bu geleneğin nasıl takip edileceği konusu bazılarını zorlayabilir. Artık, bu endişeler son buluyor! Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" adını verdiği uygulamayı geliştirerek düğünlerdeki takı geleneğini değiştirmeye hazırlanıyor.

Kullanım kolaylığı ve detaylı takip

Genç mühendisin belirttiğine göre, uygulama kullanıcı dostu bir arayüze sahip. Kullanıcılar, uygulama üzerinden kendilerine takılan veya karşı tarafa taktıkları altınları isim şeklinde kaydedebiliyorlar. Ayrıca, gram altın, Türk Lirası, dolar veya bilezik gibi detayları da ayarlayabiliyorlar. Bu sayede, takılan ve takılan altınların detaylı bir şekilde takibi mümkün oluyor.

ATV Ana Haber'de yer alan habere göre, vatandaşlar bu yeni uygulamaya farklı tepkiler veriyorlar. Kimi kullanıcılar, takı takip uygulamasının kullanışlı olduğunu düşünürken, bazıları ise bu kadar detaylı bir takibe gerek olmadığını ifade ediyorlar. Ancak, herkesin ortak noktası, uygulamanın yenilikçi ve ilgi çekici bir fikir olduğu konusunda hemfikir.

Düğünlerde takı geleneğini değiştirecek bu uygulama, yakın gelecekte daha fazla ilgi görebilir. Özellikle düğünlerde takılan altınların ve paraların takibi konusunda endişe duyanlar için büyük bir kolaylık sağlayacak gibi görünüyor. Çenesiz'in bu uygulamayı daha da geliştirme ve kullanıcıların taleplerine cevap verme çabası, gelecekte daha fazla kullanıcıya ulaşmasını sağlayabilir.