ŞOK marketlerde Redmi Note 13 Pro, akıllı televizyon ve klima satışı yapılıyor

ŞOK marketlerde Redmi Note 13 Pro, akıllı televizyon ve klima satışı yapılıyor

22 Mayıs ŞOK aktüel teknoloji ürünleri vatandaşların ilgisini çekti. Redmi Note 13 Pro 128GB akıllı telefon, LG ThinQ desteğe sahip klimalar ve akıllı televizyon modelleri satışa sunulacak...

ŞOK marketler zincirinde bu haftadan itibaren akıllı televizyon, akıllı telefon, kurutma makinesi ve akıllı iklimlendirme cihazlarına kadar birçok teknolojik ürünü uygun fiyat seçenekleri ile satın alabilirsiniz. 22 Mayıs ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Redmi Note 13 Pro akıllı telefon da yer alıyor. 6.67 inç olan AMOLED ekran, Helio G99 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 200MP ana kamera, 5000mAh batarya, 67W hızlı şarj gibi birçok özelliği bulunan Redmi Note 13 Pro akıllı telefon modeli 14999TL’ den satışa sunulacak.

Birbirinden farklı teknolojik ürünler

Samsung markasına ait olan 75 inçlik 4K ekran, HDMI ve USB girişleri bulunan Crystal UHD akıllı televizyon modeli 40999TL’ de katalog fiyatı verilirken LG markasına ait 55 inçlik UHD ekran, a5 4K görüntü işlemci gibi özellikler taşıyan akıllı televizyon ise 19999TL’ den satılacak. Sıcakların her geçen gün artış gösterdiği bu günlerde LG markasına ait Dualcool Plus 18000BTU A++ WiFi ThinQ klima modeli 35999TL’ den satılırken 24000 BTU A++ WiFi klima modeli de 39499TL fiyat üzerinden satılacak.

Özellikle teknolojik ürünlere ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından bu kampanyaya yoğun bir ilgi olmaya başladı. ŞOK market zincirleri zaman zaman yapmış oldukları kampanya ve indirimlerle insanları mutlu ediyor. Özellikle teknolojik ürünleri alabilmek günümüzde çok zor olduğu için indirim ya da bir kampanya yapıldığı zaman yoğun bir ilgi görüyor.

ŞOK marketin son kataloğu da bu bakımdan yakından takip ediliyor. Şok market uygulaması kullanan kişiler bu ürünleri sürekli olarak takip edebilir ve istediği zaman aynı fiyatla kapısına kadar isteyebilir. Yalnız telefon, televizyon ve diğer teknolojik ürünlere yoğun ilgi olduğu için her şubede bulmak biraz zor olabilir. Bunun içinde uygulamadan hangi şubelerde mevcut olduğunu hemen görebilirsiniz.