O İşi  Yapanlara Müjde! Devletten 1.5 Milyon TL'ye Kadar Kredi Desteği

O İşi Yapanlara Müjde! Devletten 1.5 Milyon TL'ye Kadar Kredi Desteği

Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar ve güncellemeler resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilir.

Ziraat Bankası Genç Çiftçilere 1.5 Milyon TL'ye Kadar Kredi Desteği Sunuyor!

Mayıs ayında Tarımsal Destek Ödemeleri Devam Ediyor!

Ziraat Bankası, tarım alanındaki genç girişimcileri desteklemek için "Genç Çiftçi Kredisi" adı altında 1.5 milyon TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor. Bu kredi ile genç çiftçiler; canlı hayvan alımı, sera yapımı, makine-ekipman alımı, kira giderleri ve işletme giderleri gibi ihtiyaçlarını karşılayabilecek.

Genç Çiftçi Kredisi ile Neler Yapılabilir?

  • Canlı hayvan alımı
  • Basit sera yapımına yönelik inşaat harcamaları
  • Faaliyetle ilgili makine ve ekipman alımı (traktör hariç)
  • Kiralık işletmeler için kira ücreti
  • Faaliyetle ilgili işletme giderleri

Tarımsal Destek Ödemeleri Hakkında Bilgiler:

Tarım ve Orman Bakanlığı, mayıs ayında da tarımsal destek ödemelerini sürdürmeye devam ediyor. Destek ödemeleri genellikle cuma günleri gerçekleştiriliyor. Bakanlık tarafından yapılacak açıklamalar ve güncellemeler resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilir.

Daha Fazla Bilgi İçin:

Ziraat Bankası Genç Çiftçi Kredisi hakkında detaylı bilgi almak için Ziraat Bankası'nın resmi internet sitesini ziyaret edebilir veya en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz