O emekliler Kurban Bayramı ikramiyesini %50 fazla alacaklar!

O emekliler Kurban Bayramı ikramiyesini %50 fazla alacaklar!

Emekli maaşı alanlar Haziran ayında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini de yakından takip ediyor.

1500 TL Ek İkramiye Desteği

Milyonlarca emekliyi sevindiren haber: İzmir Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda 25 bin emekliye 1500 TL ek ödeme yapacak!

Emekliler 3000 TL yerine 4500 TL alacak.

Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler için güzel bir haber geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 25 bin emekli vatandaşa 1500 TL ek ödeme yapacağını duyurdu. Bu destekle birlikte, emekliler toplam 4500 TL ikramiye alacak.

Ramazan Bayramı'nda da ek destek sağlanmıştı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nda da 25 bin emekli vatandaşa 1500 TL ek ödeme yapmıştı. Bu uygulama ile emekliler toplam 4500 TL ikramiye almıştı.

Emekliler bu karara sevindi.

Artan yaşam maliyetleri karşısında zorlanan emekliler, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımı karşısında sevinçlerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Cemil Tugay, emeklilere yönelik destek programının sürdürüleceğini açıkladı.

Tugay, "Emeklilerimiz bizim için çok değerlidir. Onların bayramlarını daha mutlu ve huzurlu geçirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ek ödemeyle bayram harcamalarında bir nebze olsun yardımcı olacağımızı umuyoruz." dedi.

Emekliler bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını bekliyor.

Emekliler, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını ve tüm emeklilere bu tür ek desteklerin sağlanmasını talep ediyor.

Peki emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emekli maaşı alanlar Haziran ayında kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesinde bayram ikramiyesi ödeme tarihlerini de yakından takip ediyor. Emekli bayram ikramiyesi ödemeleri Haziran ayının ilk haftasında hesaplarda olacak. Net tarihlerin Çalışma Bakanlığı tarafından önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.