Nakit arayışında olanlara faizsiz kredi: Ödeme detayları açıklandı!

Nakit arayışında olanlara faizsiz kredi: Ödeme detayları açıklandı!

Maddi sıkıntılarla mücadele eden bireyler için finansal destek, büyük önem taşıyor. Bu bağlamda, Haziran ayında bazı bankalar, müşterilerine faizsiz kredi fırsatları sunarak finansal yüklerini hafifletmeyi amaçlıyorlar. İşte, bu kampanyaların detayları...

Garanti BBVA'dan Faizsiz Kredi Fırsatı

Garanti BBVA, Haziran ayı boyunca müşterilerine 10.000 TL'ye kadar faizsiz kredi olanağı sunuyor. Mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularla geçerli olan bu kampanya, 30 Haziran tarihine kadar devam edecek. 6 ay vadeli kredi seçeneğiyle müşteriler, ödemelerini rahatlıkla gerçekleştirebilecekler.

Enpara'nın Faizsiz Kredi Teklifi

Enpara da faizsiz kredi imkanı sunan bankalardan biri olarak öne çıkıyor. 6 ay vadeli 10.000 TL ihtiyaç kredisini müşterilerine sunan Enpara, güncel kredi skoruna sahip olan ve düzenli gelir elde eden herkesin başvurusunu kabul ediyor. Kefilsiz ve şartsız bu kredi imkanı, mobil uygulama aracılığıyla kolayca başvurulabiliyor.

Burgan Bank'tan Özel Faizsiz Kredi Kampanyası

Burgan Bank, yeni müşterilerine özel olarak faizsiz kredi kampanyası düzenliyor. ON Mobil uygulaması üzerinden yapılan başvurularla geçerli olan bu kampanya ile müşteriler, faiz sorunu olmadan ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Masrafsız ve faizsiz 10.000 TL ihtiyaç kredisi, banka müşterilerinin hesaplarına otomatik olarak aktarılıyor.

Kredi Ödeme Detayları

Her bankanın faizsiz kredi kampanyasına özel ödeme detayları bulunuyor. Ancak genel olarak, 10.000 TL ihtiyaç kredisi için 6 ay vadeli ödeme planları geçerli. Aylık taksit tutarları ve kredi sigorta ücretleri belirlenirken, müşteriler bu avantajlı kampanyalardan faydalanarak maddi ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz