Milli Emlak çok ucuza arazi veriyor! Yalnızca 85.000 TL’si olan kazanacak

Milli Emlak çok ucuza arazi veriyor! Yalnızca 85.000 TL’si olan kazanacak

Milli Emlak’tan vatandaşları mutlu edecek müjde niteliğinde bir duyuru yapıldı! 85 bin TL’ lik 641 metrekarelik arazi, başvuru yapan ilk kişiye verilecek! Muğla merkezde bahçeli bir evi olsun isteyenlere sevindirici haber!

Türkiye’nin tanınmış emlak ve toprak idaresi olan Milli Emlak, yeni listelerini yayınladı ve ev sahibi olma hayali kuranlar için yatırımcılara yönelik bir hayli güzel teklifler sundu. Millî Emlak’ın piyasaya sürmüş olduğu emlaklar, çeşitli bütçelere uygun alternatiflerle herkesin ilgisini çekmeye devam ediyor. Kullanılmayan devlet arazisi, inşaat alanları, küçük bahçeler ve konutlara kadar çeşitlilik gösteren gayrimenkuller, en uygun fiyat seçenekleriyle satışa sunulmuş durumdadır.

Milli Emlak, TOKİ’nin konut sunma çabalarına ilave olarak, daha ekonomik maliyetli arsa ve arazi satışlarını çoğaltıp, özellikle az ve orta gelir seviyesindeki kişiler için mülk edinme imkanlarını çoğalmıştır. Ekonomik fiyata sahip ilanlar, bir mülkü olsun isteyenler ve emlak yatırımında bulunmak isteyenler için olumlu haberleri yani sıra getiriyor.

Milli Emlak’tan cazip fiyatlar

Milli Emlak’ın online platformu, satışa sunulan gayrimenkuller açısından uygun fiyatlar sunmaya devam ediyor. İlanların her birinin ayrıntıları, satışın yapılacağı tarih ve zaman bilgileri ile beraber web sitesinde yer alıyor. Muğla Kavaklıdere’de satışa çıkarılan arazinin detayları;

  • Başlangıç İhale Fiyatı: ₺85.000,00
  • Gerekli Teminat: ₺25.500,00
  • Arazi Büyüklüğü: 641,93 m²
  • İhale Tarih ve Saati: 30 Mayıs 2024, 09:15
  • İhale Lokasyonu: Muğla, Kavaklıdere
  • İletişim ve Detaylar için Web Adresi: Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü
  • İletişim Telefonu: (252) 592 77 78

Milli Emlak’ın piyasaya sunmuş olduğu mülklerde, alıcılar için sağlanan farklı ayrıcalıklar mevcuttur. Bu fırsatlar arasında, beş sene boyunca emlak vergisinden muaf tutulma ve isterseniz 24 aylık eşit taksitlerle ödeme yapılması seçeneği yer alır. Günümüzde birçok kişinin hayali bir toprak ya da bir ev sahibi olmaktır. Muğla’da herkesin sevdiği ve beğendiği bir ildir. Bu ilde neredeyse bedavaya satılan bu arsa için yoğun bir çekişme yaşanıyor. Sadece ilk başvuru yapan kişiye verilecek.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz