Kırşehir belediye başkanı: Akraba atamaları iddialarıyla yüzleşiyor.

Kırşehir belediye başkanı: Akraba atamaları iddialarıyla yüzleşiyor.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekincioğlu, kamuoyunda dillendirilen akraba atamaları iddialarına karşı açıklamalarda bulundu.


Ekincioğlu, belediye kadrolarına yapılan atamaların 25 yıllık kamusal deneyimlerle desteklendiğini vurguladı. Mustafa Orman ve Hamza Çam isimlerinin, uzun yıllardır kamuda görev aldığını belirten Başkan Ekincioğlu, akrabalık bağlarının olmadığını ifade etti.

Başkan Ekincioğlu'nun yanıtıyla beraber, Mustafa Orman ve Hamza Çam'ın kamu görevlerindeki uzun geçmişi ve tecrübeleri ön plana çıktı. Kamu görevlisi olan bu isimlerin, belediye bünyesindeki görevlere atanmalarıyla ilgili iddiaların doğruluğu tartışma konusu oldu. Ancak Ekincioğlu'nun açıklamaları, atamaların meşruiyetini savunmada etkili oldu.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekincioğlu'nun, akraba atamaları iddialarına karşı net bir duruş sergilemesi, kamuoyunun dikkatini çekti. Ekincioğlu'nun açıklamaları, atamaların salt akrabalık ilişkilerine dayanmadığını, uzun yıllara dayanan kamu hizmeti tecrübesinin etkili olduğunu gösterdi. Bu açıklamalar, belediyenin yönetim pratiği ve atama politikaları hakkında bir tartışma başlatırken, kamuoyunun dikkatini çekti.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz