Kırmızı et fiyatları yarıya düştü! İki gün sürecek kampanyayı kaçırmayın…

Kırmızı et fiyatları yarıya düştü! İki gün sürecek kampanyayı kaçırmayın…

Ekonomik zorluklar yaşayan vatandaşlara müjdeli haber Migros’tan geldi. Kırmızı et fiyatlarını yarıya indiren dev kampanya ile sofralar yeniden etle buluşacak. Bu fırsat sadece iki gün sürecek!

Ülkemizin ekonomik koşulları nedeniyle kırmızı et tüketemeyen birçok aile için sevindirici haber Migros marketler zincirinden geldi. 20 Mayıs Pazartesi günü başlayacak olan ve iki gün sürecek bu büyük indirim kampanyası ile et fiyatları %50’ye varan oranlarda düşecek.

Yüksek et fiyatları nedeniyle çocuklarına yeterli protein sağlayamayan aileler için bu kampanya büyük bir fırsat sunuyor. Migros’un kırmızı et indirimleri ile çocuklar iki gün boyunca sağlıklı ve protein dolu yemekler yiyebilecek.

Geçmişte de büyük indirim kampanyalarıyla dikkat çeken Migros, bu defa kırmızı et fiyatlarını yarıya indirerek yine adından söz ettiriyor. Marketlerin önünde uzun kuyruklar bekleniyor. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için erkenden marketlere akın edecek.

İndirim kapsamındaki ürünler

İndirim kapsamında dana, kuzu ve sığır eti gibi farklı kırmızı et çeşitlerinde büyük fiyat düşüşleri olacak. İşte bazı indirimli ürünler:

Ürün Adı

İndirimli Fiyatı (TL)

Dana Kuzu Kıymalık Kg

456,99

Uzman Kasap Kuzu Dana Kebap 360 G

125,99

Dana Antrikot Kg

729,99

Dana Döş Rulo Kg

589,99

Yüksek et fiyatları nedeniyle sofralarından kırmızı eti eksik eden aileler için Migros’un bu indirimi büyük bir rahatlama sağlayacak. İki gün sürecek bu kampanya sayesinde vatandaşlar uygun fiyatlarla et alabilecek ve sağlıklı beslenme imkânı bulacak.

Kampanya tarihleri ve detaylar

Migros’un kırmızı et indirimi 20 Mayıs Pazartesi günü başlayacak ve sadece iki gün sürecek. Bu sürede et ürünlerine gösterilecek yoğun ilgi nedeniyle erken saatlerde alışveriş yapmak önem taşıyor. Ekonomik sıkıntılar yaşayan aileler için bu tür indirim kampanyaları, sağlıklı beslenme açısından büyük önem taşıyor. Migros’un kırmızı et indirimiyle vatandaşlar, sofralarını yeniden etle donatmanın mutluluğunu yaşayacak. Kaçırmayın: Bu fırsat sadece iki gün sürecek. Migros marketlerinde kırmızı et ürünlerinde %50’ye varan indirimlerle siz de sofranıza et getirin!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz