Kampanyaya katılanlara 1000 TL hediye edilecek! İşte detaylar

Kampanyaya katılanlara 1000 TL hediye edilecek! İşte detaylar

Türkiye'nin yenilikçi bankalarından OdeaBank, Migros ile yaptığı işbirliği kapsamında müşterilerine 1000 TL değerinde hediye çeki sunuyor. Bu kampanyadan yararlanmak için bazı şartları yerine getirmeniz gerekiyor.

Kampanya Detayları ve Katılım Şartları

OdeaBank'ın bu özel kampanyası, Odea uygulamasını akıllı telefon veya tablete indirip, OdeaBank müşterisi olan ve 10.000 TL yatırım yapan kullanıcıları hedefliyor. Kampanyadan yararlanmak için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Odea uygulamasını indirip başvuru formunu doldurun.
  • OdeaBank müşterisi olduktan sonra 10.000 TL yatırım yapın.
  • "Kampanyalar" bölümünden "Promosyon Kodu" adımını takip ederek Migros işbirliği kapsamında verilen promosyon kodunu girin.

Hediye Çekinin Kullanım Koşulları

Promosyon kodunu girdikten sonra, kullanıcıların yatırım bakiyelerinin 30 gün boyunca 10.000 TL'nin üzerinde olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan kullanıcıların hesaplarına 4 Temmuz 2024 Perşembe günü 1.000 TL değerinde hediye çeki yüklenecek ve SMS ile bilgilendirme yapılacaktır. Kampanya süresinin uzatılması halinde, kampanyaya sonradan katılan kullanıcıların hediyeleri ise 19 Temmuz 2024 tarihinde hesaplarına yüklenecektir.

Son Başvuru Tarihi ve Ek Bilgiler

OdeaBank’ın bu cazip kampanyasından yararlanmak için son başvuru tarihi 7 Haziran 2024 olarak belirlenmiştir. Hediye çekleri, Migros mağazalarında ve Migros uygulamasında kullanılabilecektir. Kampanyaya katılım ve hediye çekinin kullanımı ile ilgili tüm detaylara Odea uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kampanyaya Katılmanın Adımları

  • Uygulamayı İndirin: OdeaBank uygulamasını akıllı telefon veya tabletinize indirin.
  • Başvuru Formunu Doldurun: Odea uygulaması üzerinden başvuru formunu doldurun.
  • 10.000 TL Yatırım Yapın: Müşteri olduktan sonra hesabınıza 10.000 TL yatırım yapın.
  • Promosyon Kodunu Girin: "Kampanyalar" bölümünden "Promosyon Kodu" adımını takip ederek Migros işbirliği kapsamında verilen promosyon kodunu girin.
  • Yatırım Bakiyenizi Koruyun: Promosyon kodunu girdikten sonraki 30 gün boyunca yatırım bakiyenizin 10.000 TL'nin üzerinde olmasını sağlayın.
  • Hediye Çekini Alın: 4 Temmuz 2024'te 1.000 TL değerinde hediye çeki hesabınıza yüklenecek ve SMS ile bilgilendirileceksiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz