Kaçırılmayacak fırsat: Gratis’in 'gençliği kutluyoruz' kampanyası!

Kaçırılmayacak fırsat: Gratis’in 'gençliği kutluyoruz' kampanyası!

Gratis, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde büyük indirimlerle dolu olan 'Gençliği Kutluyoruz' kampanyasını başlattı! Far paletlerinden gece kremlerine, şampuanlardan dudak bakım ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesinde cazip fiyatlarla karşılaşabilir

Cilt bakımında büyük indirimler:

Gratis'in 'Gençliği Kutluyoruz' kampanyası kapsamında birçok önemli markanın cilt bakım ürünleri de uygun fiyatlarla sunuluyor. Routine+ UV Expert 365 Nemlendirici ve Juevenile Karma ve Yağlı Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jeli gibi ürünler, indirimli fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Ürün

Fiyat (TL)

Routine+ UV Expert 365 Nemlendirici

249.00

Juevenile Karma ve Yağlı Ciltlere Özel Yüz Temizleme Jeli

159.00

The NewLab Kırışıklık Karşıtı Yüz Serumu

264.50

Decubal Basic Dudak ve Kuru Bölge Bakımı

299.50

Burt's Bees Pomefranate Lip Balm

249.00

Osis Air Whip Hacim ve Tutuş Veren Esnek Köpük

285.00

Herbal Essences Yatıştırıcı Aloe İçeren Şampuan

183.00

Hyp Me Seyahat Boy Onarıcı Şampuan

35.00

Inecto Curl Club Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi

129.50

Authoriderm Yağlı & Karma Ciltler İçin Gündüz & Gece Kremi

250.00

Wet n Wild Mega Last Incognito Kapatıcı

79.00

Beaulis Stayin'Alive Far Paleti

130.00

LYKD Purple You Allık Lilac

89.00

Gratis'in kampanyası saç bakımı ürünleri açısından da oldukça geniş bir yelpazede indirimler sunuyor. Hyp Me Seyahat Boy Onarıcı Şampuan ve Inecto Curl Club Bukle Belirginleştirici Saç Bakım Kremi gibi ürünler, kullanıcılarına cazip fiyatlarla sunuluyor.

Gratis'in 'Gençliği Kutluyoruz' kampanyası, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde büyük indirimler sunarak müşterilerine avantajlı alışveriş imkânı sağlıyor. Far paletlerinden şampuanlara, dudak bakım ürünlerinden saç serumlarına kadar geniş bir ürün yelpazesiyle herkesin ihtiyacına yönelik ürünler kampanya kapsamında cazip fiyatlarla sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için en yakın Gratis mağazasını ziyaret etmeyi unutmayın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz