ING Bank duyurdu: Mayıs sonuna kadar harcamalarınıza 375 TL hediye!

ING Bank duyurdu: Mayıs sonuna kadar harcamalarınıza 375 TL hediye!

ING Bank, Mayıs ayı boyunca sürecek özel kampanyasıyla müşterilerine toplamda 375 TL'ye varan bonus kazandırma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler ve tüm ayrıntılar haberimizde.

ING Bank'tan 375 TL Bonus Fırsatı! Detaylar Burada...

ING Bank, Mayıs ayı boyunca sürecek özel kampanyasıyla müşterilerine toplamda 375 TL'ye varan bonus kazandırma şansı sunuyor. Kampanyaya katılmak için yapmanız gerekenler ve tüm ayrıntılar haberimizde.

ING Bank'ın Mayıs Ayı Bonus Kampanyası

Müşterilerine yönelik sunduğu cazip kampanyalarla dikkat çeken ING Bank, Mayıs ayında başlattığı yeni kampanya ile giyim, aksesuar, kozmetik, çiçek ve ayakkabı alışverişlerinde bonus kazandırıyor. İşte kampanyanın detayları...

Kampanyanın Koşulları

1-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında geçerli olan kampanya süresince, Bonus üye iş yerlerinde farklı günlerde yapacağınız her 750 TL ve üzeri harcamada 75 TL bonus kazanabilirsiniz. Toplamda 375 TL'ye varan bonus kazanma şansınız var.

Nasıl Katılabilirsiniz?

Kampanyaya katılmak oldukça kolay. Harcama yapmadan önce "KAZAN" yazıp 2205’e SMS göndermeniz yeterli. Bu SMS’i, ING sisteminde kayıtlı olan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından göndermelisiniz.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar

Kampanyaya katılabilen kartlar şunlardır:

  • ING Pegasus BolBol Kart
  • ING Pegasus BolBol Classic Kart
  • ING Pegasus BolBol Premium Kart
  • ING Bonus Card

Ne yazık ki, ING Light Kart ve ING Bonus Business Card kampanyaya dahil değil.

Bonus Kazanma Kuralları

  • Harcamalarınızın her biri farklı günlerde olmalı.
  • Aynı gün içinde yapılan harcamalardan sadece biri kampanyaya dahil edilecektir.
  • Kampanyada en fazla 375 TL bonus kazanabilirsiniz.
  • Kazanılan bonus, 6 Haziran 2024 tarihinde kartınıza yansıtılacak.

Önemli Bilgiler

Kampanya, sadece yurtiçinde yapılan harcamalar için geçerlidir. Fiziki ve sanal POS cihazları üzerinden yapılan peşin ve taksitli harcamalar kampanya kapsamındadır. Ancak, düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, bonus kullanımları, fatura ve vergi ödemeleri kampanyaya dahil edilmemektedir. Kampanya kapsamındaki harcamaların iade ve iptalleri dikkate alınacaktır.

Kampanyaya katılım için gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir.

Son Katılım Tarihi

Kampanya, 31 Mayıs 2024 saat 23.59’a kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar yapacağınız uygun harcamalarla bonus kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz.

ING Bank’ın sunduğu bu cazip kampanyadan yararlanmak ve detaylı bilgi almak için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kampanyaya hemen katılın ve alışverişlerinizde bonus kazanın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz