Ev sahibi olmak isteyenlere konut kredisi: 120 ay vade!

Ev sahibi olmak isteyenlere konut kredisi: 120 ay vade!

Ev sahibi olmak isteyenlerin gözü banka faizlerinde. Halkbank, Yapı Kredi Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA gibi büyük bankaların belirlemiş olduğu faiz oranları ve ödeme detaylarına bakıldığında her bankanın farklı avantajlar sunduğunu gösteriyor.

Halkbank, Yapı Kredi, ING faizleri düşürüyor

Ev sahibi olmak isteyenlerin, güncel konut kredisi kampanyalarını çokça takip ediyor. Konut kredisi kullanabilmek için düzenlenen kampanyalardan faydalanma şartları ise değişkenlik gösterirken, faiz oranları kişiye göre farklılık gösteriyor.

Ülkemizde konut fiyatları özellikle de son üç yılda çokça artmış bulunuyor. Fakat TCMB tarafından alınan politika faizi kararları ile en avantajlı kredi oranlarını etkiledi. Artan kredi faiz oranlarından en çok etkilenen durum ise konut kredileri iken, ay ay konut kredisi faiz oranları vatandaşın yakından takibine girmiş bulunmaktadır. Ülkenin ekonomik koşulları göz önünde bulundurulunca bankalar tarafından faiz oranı güncellemeleri devam ediyor.

120 ay vade

Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA gibi büyük bankaların belirlediği faiz oranları ve ödeme detayları incelendiğinde; Halk Bankası konut kredisi kampanyalarında faiz oranını 4,19 olarak açıklarken, Vakıfbank konut kredisi kampanyasında 3,79 faiz oranı ile 120 ay vade imkânı sağlıyor. Yapı Kredi Bankası konut kredisi faizlerinde oranı %3,55 olarak açıklandı. Garanti Bankası tarafından başlatılan kampanya dahilinde belirli şartları taşıyan müşteri %3,20 faiz oranı ile ev sahibi olmaya adım atıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz