Emeklilere müjde! Maaşını taşıyana 15 bin TL nakit!

Emeklilere müjde! Maaşını taşıyana 15 bin TL nakit!

Bilindiği üzere mayıs ayında emekli promosyonu ödemesine devam eden Türkiye Finans bankası, ödeme yaptığı 12 bin 500 TL ödemeye ek olarak 2 bin 500 TL ödeme kararı aldığını duyurdu. Tüm emekliler için bankaya gidenlere toplam da 15 bin TL ödeme yapacak.

Türkiye Finans Bankası emekli promosyon ödemesi!

Tüm bankların emekli promosyonu dağıttığı devam eden bu günlerde Türkiye Finans Bankası kampanyasını açıkladı. Tüm emekli vatandaşlara özel Mayıs ayı kampanyalarını bir kez daha duyuran banka, toplam da 15 bin liraya kadar promosyon ödemesi yapacağını açıkladı. Mayıs ayı boyunca sürecek olan promosyon ödemelerinde bankalar, emeklilere çeşitli tutarlarda ödeme sunmaya devam ediyor. Bu doğrultuda tüm bankalar yarış içinde promosyon ödemelerini açıklıyor. Türkiye Finans Bankası da yeni kampanyasını açıkladı.

Türkiye Finans Bankası, Mayıs ayı boyunca da devam ettirdiği kampanyası kapsamında tüm emeklilere maaş detaylarına göre 15 bin liraya kadar promosyon vereceğini duyurdu. Türkiye Finans Bankası yapmış olduğu duyuruda, üç yıl boyunca emekli maaşını bankadan almayı taahhüt eden emeklilerin faydalanabileceğini ifade etti. Bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız biliniz ki 3 yıl maaşınızı sadece bu bankadan çekebilecekseniz.

Promosyon kampanyası açıklandı!

Tüm başvuran emeklilerin maaş aralıklarına göre ödeme yapacak olan Türkiye Finans Bankası, vereceği promosyon miktarlarını açıkladığını ifade etti. Bu duruma istinaden emekli maaşı 9.999 TL’ye kadar olan emekli maaşı alan vatandaşa 5 bin TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Bir diğer yandan emekli maaşı 10.000 TL ile 14.999 TL arasında emekli maaşı alan vatandaşa 8 bin TL promosyon ödemesi yapılacaktır. Son olarak emekli maaşı 20 bin TL ve daha fazla maaş alanlara ise 12 bin TL promosyon ödemesi sağlanacaktır. Tüm bunlardan ayrı olarak emekli yakınını getirene ek olarak , her emekli için 250 TL ve toplamda 2500 TL ödeme imkanı sağlanacaktır.

Promosyon kampanyasından faydalanmak isteyen emekliler o bankada üç yıl kalacaklarını taahhüt etmeleri gerekmektedir. Fakat yine de taahhüt süreleri dolmadan cayma hakkına sahiptirler.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz