Düziçi Belediyesi duyurdu! 20 personel alımı olacak!

Düziçi Belediyesi duyurdu! 20 personel alımı olacak!

Osmaniye Düziçi Belediyesi bünyesinde çalışmak üzere 40 beden işçisi personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Peki başvuru için şartlar neler? Başvurular nereden ve nasıl yapılıyor? Kimler başvuru yapabilecek?

Belediyelerin personel alımları birçok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Hem beden işçisi olarak hem de farklı birçok pozisyon için ilan yayınladığı zaman yoğun olarak bir başvuru oluyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde Düziçi Belediye Başkanlığı’nda çalışmak üzere toplam olarak 40 beden işçisi personel alımı yapılacağı müjdesi verildi. Personel alımı için son başvuru tarihinin de 13 Mayıs 2024 olduğu açıklandı. Peki başvuru için istenen şeyler neler? Başvurular nereye ve nasıl yapılacak? Kimler başvuru için uygun? gibi sorular birçok kişi tarafından soruluyor. İşte detaylar...

Düziçi Belediyesi personel alımı başvuru şartları neler?

Osmaniye Düziçi Belediyesi 40 Beden İşçisi alımı konusunda adayların; Kadın ya da Erkek olarak başvuru yapabileceği En az İlkokul mezunu olacağını, 18 yaşını doldurmuş ya da 9 Mayıs 1964 tarihinden itibaren 60 yaşını geçmeyen kişilerinde başvuru yapabileceğinin müjdesini verdi. İŞKUR İş İlan No (00008274420).

Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Osmaniye Düziçi Belediye personel alımı başvuruları İŞKUR telefon hattı 170 numarası, belediyenin resmi internet sitesi üzerinden ya da hizmet noktalarından yapılabilecek. Şimdiden yoğun bir talep yaşandığı ve başvuruların her geçen gün arttığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz