Belediye yeni personel alımı ilanını yayımladı: Farklı mesleklerde personel alınacak!

Belediye yeni personel alımı ilanını yayımladı: Farklı mesleklerde personel alınacak!

Develi Belediyesi, farklı pozisyonlarda toplamda 95 personel alımı yapacak. Bu büyük istihdam fırsatı için başvurular hala devam ediyor. İş arayanlar için bu duyuru büyük önem taşıyor.

Başvuru Şartları ve Detaylar

Başvuru yapacak adaylar için bazı önemli şartlar bulunuyor. İşte başvuru şartları ve detaylar:

Başvuru Ayrıntıları

  • Başvurular 11 Haziran’a kadar sürecek.
  • İhtiyaç duyulan pozisyonlar ve kadro sayıları şu şekilde:
    • Temizlik İşçisi: 75 kişi
    • Usta: 8 kişi
    • Şoför: 4 kişi
    • Beden İşçisi: 6 kişi
    • Kadın Gassal: 2 kişi
  • Başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Develi Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, 11 Haziran'a kadar devam edecek olan başvuru süreci kapsamında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, kamu haklarından mahrum bulunmama, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip olma gibi başvuru şartları aranmaktadır. Ayrıca, adayların belirli suçlardan hüküm giymemiş, emekli olmamış, göreve engel sağlık sorunu bulunmamış, son altı ay içinde Develi ilçesinde ikamet etmiş olması gerekmektedir.

Başvuru ayrıntılarına göre, toplamda 95 personel alımı gerçekleştirilecektir. Bu alımlar kapsamında temizlik işçisi, usta, şoför, beden işçisi ve kadın gassal pozisyonlarında personel ihtiyacı bulunmaktadır. Her bir pozisyon için farklı yaş, deneyim ve belge gereklilikleri bulunmaktadır.

Gerekli Belgeler

Başvuru sürecinde adayların hazırlaması gereken belgeler arasında başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, adli sicil belgesi, askerlik durum belgesi, fotoğraflar, ikametgah belgesi, öğrenim belgesi, detaylı hizmet dökümü, ustalık belgesi veya sertifikası, cenaze hizmetleri kurs bitirme belgesi gibi belgeler yer almaktadır. Bu belgelerin eksiksiz ve doğru bir şekilde hazırlanması önemlidir

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz