Bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınıza çözüm: Faizsiz 30 bin TL'ye kadar ödeme!

Bayram öncesi nakit ihtiyaçlarınıza çözüm: Faizsiz 30 bin TL'ye kadar ödeme!

QNB Finansbank, bayram öncesinde emeklilere ve ihtiyaç sahiplerine yönelik müjdeli bir kampanya başlattı. Artan nakit ihtiyacına çözüm olacak bu kampanya ile vatandaşlar, faizsiz olarak 30 bin TL'ye kadar nakit alabilecekler. Detaylar netleşti.

Özel Koşullarla Faizsiz Nakit Avans Fırsatı

Kurban bayramı öncesinde artan nakit talebini karşılamak amacıyla başlatılan kampanya, özellikle emeklileri ve nakit ihtiyacı olan vatandaşları hedefliyor. QNB Mobil üzerinden müşteri olanlar, faizsiz nakit avans kampanyasına anında başvurabiliyorlar. 6 ay vade ile 10 bin TL'ye kadar faizsiz kredi çekme imkanı sunulurken, kredi kartı olmayanlar da 20 bin TL'ye kadar faizsiz nakit avans çekebiliyorlar.

Kampanya Detayları ve Koşulları

Kampanya kapsamında belirli koşulların sağlanması gerekiyor. Örneğin, başvuruların belirli tarihler arasında yapılması ve belirli kanallardan gerçekleştirilmesi gerekiyor. Ayrıca, kampanyadan yararlanabilmek için belirli bir kredi kartının kullanılması gerekiyor. Detaylar ve koşullar, QNB Finansbank'ın resmi web sitesinde ve QNB Mobil uygulamasında açıklanmıştır.

Güncel Kampanya Koşulları

  • Kampanyadan sadece belirli kredi kartı sahipleri faydalanabilir.
  • Başvuruların belirli tarihler arasında yapılması gerekmektedir.
  • Kampanya detaylarına tam uyum sağlanması önemlidir.
  • Kampanya süresi ve başvuru koşulları net bir şekilde belirtilmiştir.

Bu kampanya, bayram öncesi nakit ihtiyacını karşılamak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Faizsiz nakit avans imkanı, milyonlarca emekli ve ihtiyaç sahibinin finansal yükünü hafifletecek ve bayram öncesinde rahat bir nefes almalarını sağlayacaktır.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz