Balıkesir’de yaşayan vatandaşlar için faturalarda sevindirici haber geldi!

Balıkesir’de yaşayan vatandaşlar için faturalarda sevindirici haber geldi!

Bilindiği üzere zam haberleri tüm vatandaşın canını sıkarken Balıkesir Belediyesi’nin seçim vaadi olan su indirimi Balıkesirlilerin yüzünü güldürecek. Haziran ayından itibaren uygulanmaya başlanacak. Detaylar haberin devamında…

Son günlerde Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın seçim kampanyası sırasında Balıkesirlilere su faturasında indirim yapacağı müjdesini duyurmuştu ve bu sözünü tuttuğunu belirten Başkan Ahmet Akın, haziran ayından itibaren Balıkesirlilere su kullanımında yüzde 15 indirim uygulanacağını söyledi.

Yüzde 15 oranında indirim!

Seçimler sırasında Balıkesirlilere verdiği sözü tuttuğunu söyleyen Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesir Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün (BASKİ) ilk genel kurulunda “su indirimi” adı altında suya yüzde 15 oranında indirim yapılması teklifini sundu. Tüm vatandaşlarımızın hane ekonomisini desteklemek amacıyla verilen bu teklifin su indirimi dışında konut, işyeri ve diğer tüm tarifelerdeki gruplarına kapsaması bekleniyor.

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Akın’nın sunduğu su indirimi teklifi, 28 Mayıs Salı yapılacak olan Mayıs ayının ikinci Balıkesir Kent Konseyi toplantısında oylamaya sunulacak. Onayın ardından Balıkesir sakinlerinin su faturaları haziran ayından itibaren yüzde 15 oranında indirimli şekilde kullanılabilecek. Bu müjdeli haberin tüm Balıkesirli vatandaşlarına rahat bir nefes aldıracağını ümit ediyoruz. Son olarak yukarıda belirttiğimiz gibi yüzde 15 şu indirimi konutlarda rahatlık sağlayacağı gibi işyeri ve tüm tarifelerde uygulanıp esnafında yanında olup yüzünü güldüreceğine inanıyoruz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz