Bakan Göktaş müjdeyi verdi: Haziran ayı ödemeleri gerçekleşti

Bakan Göktaş müjdeyi verdi: Haziran ayı ödemeleri gerçekleşti

Haziran ayına ait yaşlı ve engelli maaşları, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından duyuruldu. Kurban Bayramı öncesinde beklenen ödemeler hesaplara geçti.

Ödemeler Hesaplarda

Haziran ayı ödemeleri hesaplara aktarıldı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, "Haziran ayına ait toplamda 4,8 milyar TL değerindeki yaşlı ve engelli maaşlarını hak sahiplerinin hesaplarına geçirdik" dedi.

Ödeme Bilgileri

Bakan Göktaş, Haziran ayı için yaklaşık 2,7 milyar TL tutarında yaşlı maaşı ve yaklaşık 2,1 milyar TL tutarında engelli maaşının hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığını açıkladı. Bu ödemeler, bayram öncesi vatandaşların mali yükünü hafifletmeyi amaçlıyor.

Bakan Göktaş, "Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın toplumsal hayata tam ve etkin katılımını sağlamak ve bağımsız şekilde yaşamalarını desteklemek için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda yanlarındayız. Bu kapsamda, Haziran ayı için toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarını hesaplara aktardık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz