Ankara Valiliği'nden açıklama: Valilik il dışından getirildiği iddia edilen hastalıklı köpekler konusunda harekete geçti!

Ankara Valiliği'nden açıklama: Valilik il dışından getirildiği iddia edilen hastalıklı köpekler konusunda harekete geçti!

Ankara Valiliği, il dışından getirildiği iddia edilen hastalıklı köpekler konusunda halk sağlığını korumak adına harekete geçti. Valilik, yapılan ihbarları ciddiye alarak güvenlik birimleri ve tarım il müdürlüğü ile iş birliği içinde teyakkuza geçti.

İddialar Değerlendiriliyor ve Soruşturma Başlatıldı

Ankara Valiliği yetkilileri, şehre getirilen köpeklerin sağlık durumunu incelemek üzere detaylı bir soruşturma başlattı. İhbarları değerlendiren valilik, il dışından getirilen köpeklerin hastalık taşıyıp taşımadığını titizlikle araştırıyor.

Ankara Valiliği'nin Açıklaması

Ankara Valiliği'nin resmi açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Hastalık taşıyan köpeklerin ilimize getirildiğine dair iddialar ihbar kabul edilerek, Valiliğimizce, Kolluk Kuvvetlerimiz ve Tarım İl Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm birimlerimiz teyakkuza geçirilmiştir. Vatandaşlarımızın sağlığına ve diğer canlıların hayat hakkına yönelik her türlü hareket ve uygulamalarla sonuna kadar mücadele etmekte kararlıyız."

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz