Akaryakıt harcamalarınıza 1225 TL indirim kazanma şansı: Kampanya şartları açıklandı!

Akaryakıt harcamalarınıza 1225 TL indirim kazanma şansı: Kampanya şartları açıklandı!

Opet, sürücülere büyük bir fırsat sunmak için harekete geçti. Tüm Opet istasyonlarında geçerli olacak yeni kampanya ile benzin ve motorin alımlarında toplamda 1225 TL'ye kadar indirim kazanabilirsiniz.

Kampanya Detayları

Opet'in yeni kampanyası kapsamında, müşteriler farklı günlerde üç kez tek seferde 1500 TL ve üzeri akaryakıt alışverişlerinde şanslarını deneyebilecekler. Her bir alışveriş için 50 TL, 250 TL veya 725 TL değerinde yakıt puanı kazanma imkanı bulunuyor. Kazanılan yakıt puanları, kampanyaya katılan cep telefonu numarasına veya Opet Kart numarasına anında yüklenecek ve kullanıma hazır olacak.

Katılım Şartları ve Detaylar

  • Kampanya, 12 Haziran - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • LPG alımlarında kazanılan yakıt puanları kullanılamamaktadır.
  • Kazanılan yakıt puanları, 30 Eylül 2024 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra kullanılmayan puanlar geçersiz sayılacaktır.
  • Kampanyaya katılabilmek için, Opet Kart veya cep telefonu numarasının kampanyaya kayıtlı ve aktif olması gerekmektedir.
  • Kampanya katılım ve aktivasyon işlemleri Opet Mobil Uygulaması veya www.opet.com.tr/bireysel-islemler adresinden gerçekleştirilebilir.

Opet'in başlattığı bu büyük kampanya, sürücülere ekonomik bir yakıt alımı imkanı sunuyor. Bayram tatili ve yaz seyahatleri öncesinde bütçenizi korumanın ve tasarruf sağlamanın en iyi yolu olarak bu fırsattan yararlanabilirsiniz. Detaylı bilgi ve kampanyaya katılım için Opet'in resmi kanallarını ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz