6 bin TL indirim yapılacak. Bu bankada hesabı bulunanlar hemen kontrol etsin

6 bin TL indirim yapılacak. Bu bankada hesabı bulunanlar hemen kontrol etsin

Banka müşterilerine müjdeli haber! Hesabınız olması yeterli olacak! Bütün detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Banka müşterilerine 6 bin TL indirim

Akbank tarafından yapılan son duyurular doğrultusunda tatil planlarınıza özel olarak 6 bin TL indirim uygulaması gerçekleşecek. Kampanyaya katılım mobil uygulama üzerinden sağlanacak. Kampanya kapsamında 15 Mart ile 31 Mayıs tarihleri arasında Prontotour üstünden yapılan alışverişlerde göre 6 bin TL indirim olacak. Bu kapsamda kişi başına 6 bin TL ile 16 bin TL aralığındaki işlemler için oda başı 1000 TL, 16 bin TL ile 26 bin TL aralığındaki turlar için oda başı 1500 TL, 26 bin TL ile 46 bin TL aralığında işlemler için oda başı 3 bin TL, 46 bin TL ile 66 bin TL arasında turlara oda başı 4 bin TL, 66 bin TL ve üstü işlemler için oda başı 6 bin TL indirim imkanı sağlanacak.

Kampanya sadece prontour sitesi için geçerli

Kampanya sadece Prontotour internet sitesi üzerinden yapılacak işlemler kapsamında geçerli sayılacak. Kampanya kapsamında mobil uygulama kullanılarak alınacak indirim kodunun internet sitesinden yapmış olduğunuz alışverişte girilmesi istenecek. Aksi takdirde indirim yapılmayacak. Kampanya tur paketleri için ve Kıbrıs rezervasyonları için geçerli olacak. 15 Mart ve daha sonrasında yurt dışı turlar da kampanya içinde yer alacak. İndirim, paket tur bedelinden tüm vergiler çıktıktan son kalan net tutar üstünden hesaplama yapılacak. Sigorta, vize diğer illerden alınmış uçak, ekstra tur şeklinde ki ödemeler kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya kapsamında uçak bileti, Kıbrıs dışındaki otel rezervasyonları ile diğer yapılan seyahatler indirimden yararlanamayacak. Bir müşteri kampanyadan sadece bir defa faydalanıp kodu sadece bir kere kullanacak. 31 Mayıs tarihinden sonra yapılacak alışverişler kampanya içerisinde yer almayacak.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz