19 Mayıs'ta Ücretsiz Konser Olan Şehirler

19 Mayıs'ta Ücretsiz Konser Olan Şehirler

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl 19 Mayıs Pazar günü coşkuyla kutlanacak. Bu anlamlı günün 105. yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında konserler, spor müsabakaları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

19 Mayıs Ücretsiz Konserler 2024: Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu!

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl 19 Mayıs Pazar günü coşkuyla kutlanacak. Bu anlamlı günün 105. yıl dönümünde Türkiye'nin dört bir yanında konserler, spor müsabakaları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Milyonlarca vatandaş, ellerinde Türk bayraklarıyla bu özel günü kutlamak için sokaklara dökülecek.

İşte 19 Mayıs'ta İstanbul, Ankara ve İzmir'de Düzenlenecek Ücretsiz Konserler:

İstanbul:

  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konseri: Atatürk Kültür Merkezi'nde 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası tarafından ücretsiz bir konser verilecek.
  • Maltepe Etkinlik Alanı: 17-18-19 Mayıs tarihleri arasında Maltepe Etkinlik Alanı'nda konserler, atölyeler ve spor müsabakaları ile dolu bir program sizleri bekliyor.

Ankara:

  • 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Konseri: Ankara Opera Sahnesi'nde 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de ücretsiz bir konser düzenlenecek.
  • Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı: 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Gülşen, 20.00'de Murat Boz ve 21.00'de Mor ve Ötesi sahne alacak. Konserler ücretsizdir.

İzmir:

  • Konak Meydanı: 19 Mayıs Pazar günü Konak Meydanı'nda çeşitli konserler ve etkinlikler düzenlenecek.
  • Alsancak Gündoğdu Meydanı: 19 Mayıs Pazar günü Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda konserler ve halk oyunları gösterileri olacak.

Etkinliklere Nasıl Katılabilirsiniz?

19 Mayıs'ta düzenlenecek konserler ve etkinliklere katılım ücretsizdir. Etkinlik alanlarına ulaşım için toplu taşıma araçlarını kullanabilirsiniz.

Not: Bu bilgiler 17 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla günceldir. Etkinlik saatleri ve programları değişiklik gösterebilir. En güncel bilgilere ulaşmak için ilgili belediyelerin ve organizatörlerin web sitelerini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlar, bu anlamlı günde sizleri de sevdiklerinizle birlikte kutlamaya davet ederiz!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz