Vakıfbank'tan aracınızı kapınıza getiren teklif!

Vakıfbank'tan aracınızı kapınıza getiren teklif!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz aracı almak için Vakıfbank'tan benzersiz bir teklif geldi. Kamu bankası, sıfır ve ikinci el araç alımlarına özel düşük faizli taşıt kredisi kampanyasını duyurdu.

48 ay vadeli 100.000 TL'lik taşıt kredisinin geri ödeme oranlarını sizin için hesapladık. Detaylar haberimizde...
Vakıfbank, yıl içinde sunduğu farklı kampanyalarla dikkat çekerken, şimdi de sıfır ve ikinci el araç alımları için düşük faizli taşıt kredisi kampanyası başlattı. İkinci el araç kredisi, satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden hesaplanıyor ve satın alma işlemi sırasında araç rehni teminat olarak gösteriliyor.

3 ay ertelemeli ödeme kolaylığı

48 ay vadeli kredinin ilk ödemesi, 3 ay ertelemeli olarak başlatılıyor. Bu da, Mayıs ayında yapılan başvurunun ilk ödemesinin Ağustos ayında yapılmasını sağlıyor. Kredinin vade oranı, otomobilin yaşına göre değişiklik gösterebiliyor. Örneğin, otomobilin yaşı 0-3 arasında ise 36 ay vadede kredi kullanımı mümkünken, 37-48 ay vadede otomobilin yaşı en fazla 5 olabiliyor.

Bankaların sıkılaştırma politikalarının başladığı bir dönemde, artan faiz oranlarıyla birlikte araç almak isteyenler için kredinin geri ödeme tutarları merak ediliyor. İşte Vakıfbank'ın 100.000 TL'lik sıfır kilometre taşıt kredisi kampanyasına başvuracaklar için detaylı hesaplama:

  • Kredi Tutarı: 100.000 TL
  • Kredi Vadesi: 48 Ay
  • Kredi Kampanyası: 3 Ay Ertelemeli
  • Kredi Faiz Oranı: %4,66
  • Kredi Aylık Taksit Tutarı: 6.511,37 TL
  • Kredi Tahsis Ücreti: 501,50 TL
  • Toplam Ödenecek Tutar: 311.673,32 TL

Vakıfbank’ın sunduğu bu avantajlı taşıt kredisi kampanyası, düşük faiz oranları ve ertelemeli ödeme imkânı ile araç almak isteyenler için büyük bir fırsat sunuyor. Kredi tahsis ücreti ile birlikte toplam ödenecek tutarın hesaplaması, kredi kullanacaklar için önemli bir kriter.

Vakıfbank’ın taşıt kredisi kampanyasına başvurmak isteyenler, bankanın şubeleri aracılığıyla başvurularını gerçekleştirebilirler. Kredi başvurusu sırasında gerekli belgeler ve detaylı bilgiler, banka yetkilileri tarafından başvuru sahiplerine iletilecektir.

Bu kampanya, uzun süredir hayalini kurduğunuz araca sahip olmanız için eşsiz bir fırsat sunuyor. Düşük faiz oranları, esnek ödeme koşulları ve ertelemeli ödeme seçenekleri ile Vakıfbank taşıt kredisi, bütçenizi zorlamadan aracınızı kapınıza getirmenizi sağlıyor. Bu fırsatı kaçırmamak için en yakın Vakıfbank şubesine başvurunuzu yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz