Vakıfbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara büyük müjde!

Vakıfbank'tan acil nakit ihtiyacı olanlara büyük müjde!

Vakıfbank, Türkiye genelinde nakit sıkıntısı çeken vatandaşlara nefes aldıracak bir kampanya başlattı. Acil nakit ihtiyacı olanlar için sunulan bu fırsat, ihtiyaç sahiplerine anında 125.000 TL'ye kadar kredi çekme imkânı tanıyor.

Vakıfbank'ın başlattığı kampanya ile ilgili olarak duyurulan detaylar, pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Banka, ekonomik zorluklarla boğuşan vatandaşların yanında olduğunu gösteriyor ve anında nakit ihtiyacını karşılamak için büyük bir adım atıyor.

Kampanya detayları

Kampanya kapsamında sunulan kredi imkânı, 12 aylık bir vadeyle ve %5,44 faiz oranıyla sağlanıyor. Aylık taksit tutarı yaklaşık 15.798,20 TL olarak belirlenirken, toplam ödeme tutarı ise 189.578,27 TL oluyor. Yıllık maliyet oranı ise %129,8231 olarak hesaplanıyor.

Nasıl başvurulur?

Vakıfbank'ın bu kampanyasından yararlanmak isteyenler, bankanın şubelerine veya internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabilirler. Başvuru süreci oldukça hızlı ve kolay olup, başvurunun ardından kredi tutarı anında hesaba aktarılıyor.

Vakıfbank'ın acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik başlattığı bu kampanya, ekonomik sıkıntılarla mücadele edenlere büyük bir destek olacak gibi duruyor. Detaylı bilgi ve başvuru için Vakıfbank şubelerine başvurabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz