Vakıfbank asgari ücretlilere 50 bin TL kredi imkanı sunuyor!

Vakıfbank asgari ücretlilere 50 bin TL kredi imkanı sunuyor!

Vakıfbank yeni yapmış olduğu açıklama sonrasında asgari ücret ile çalışan kişilere, son çalıştıkları iş yerlerinde 6 aydır sigortası olması halinde 50 bin TL vereceğini duyurdu.

Vakıfbank tarafından yapılan bu açıklamadan sonra, başvuru için uygun olanlar için hemen aynı gün içinde gereken destek verilecek. Acil para ihtiyacınızın olması halinde, kredi puanı ve kredi sicili uygun olan herkes 50 bin TL alma hakkına sahip olacak. Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası adı altında verilecek bu krediler için 50 bin TL ödeme almak çok basit. Sadece gereken adımları uygulamanız yeterli olacak.

Mayıs ayında ödeme yapılacak

Mayıs ayı içinde başvuru da bulunan 18 yaş üzeri ve şartlar için uygun olan herkes alma hakkına sahip olacak. Vakıfbank üstünden nakit kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 3 ay ertelemeli bir şekilde 50 bin TL kredi için 36 ay vade ile kredi alma hakkına sahip olabilecekler. 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sunulacak olan kişiler, hemen aynı gün içerisinde kredi ödemelerini hesaplarında görebilecekler. Başvuru için banka şubelerine gidip işlem yapabilecek ya da bankaya gitmeden de kredinizi hemen hesaba aktarabileceksiniz. Vakıfbank mobil uygulaması üstünden verilecek bu kredilerde, koşullar uygun olan kişiler 3 ay ertelemeli kredi başvurusunda bulunabilirler. Asgari ücretle çalışıyorsanız hemen başvuru yapıp kredinizi alabilirsiniz.

Vakıfbank’tan asgari ücretlilere 3 ay ertelemeli kredi imkanı

Vakıfbank asgari ücretliler için yapmış olduğu 50 bin TL kredi kapsamı dahilinde ay erteleme ve 36 ay vade imkanı sunacak. Aynı zamanda sadece 8 ay Taksitli Nakit Avans kullanımı için de ilk 3 ay için erteleme yapılacak ve ödeme planında ilk taksit tarihi, işlem tarihi itibariyle 3 ay sonrası için yapılacaktır. İlk 3 ay ertelemeli dönemle ilişkili olarak hesaplanacak faiz tutarı, 8 aylık ödeme planında yer alan aylık taksit tutarına dahil edilip o şekilde ödeme yapılacaktır. Kampanyaya asgari ücretliler tarafından yoğun bir ilgi gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz