Türk Kızılay, dar gelirlilere yardım etmeye devam ediyor!

Türk Kızılay, dar gelirlilere yardım etmeye devam ediyor!

Türk Kızılay, Ramazan ayında iç ve dış yardım faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. "Bu Ramazan Sensiz Olmaz" sloganıyla hareket eden Türk Kızılay, Kırgızistan'da bin ihtiyaç sahibi aileye gıda kolisi ulaştırdı.

Yardım çalışmaları detaylarıyla

Kırgızistan'daki yardım faaliyetleri, Türk Kızılay'ın Orta Asya Delegasyon Başkanı Habibe Kalyoncu liderliğinde yürütüldü. 8 farklı şehirde ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak gıda kolisi dağıtımı gerçekleştiren Türk Kızılay, ayrıca 250 kişilik bir iftar programı düzenledi. Yardım heyeti, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık başkanlığında, bölgeye hareket etti.

Teşekkürler heyeti

Heyet başkanı Yener Tanık, yapılan yardımların Kırgızistan halkına ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, özellikle 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde yardım eli uzatan Kırgızistan halkına minnettarlığını ifade etti.

Kızılay'ın uluslararası yardım faaliyetleri

Türk Kızılay'ın uluslararası alandaki bu yardım faaliyetleri, insanlık ve dayanışma ruhunun önemli bir yansıması olarak değerlendiriliyor. Kurum, sadece Türkiye'deki değil, dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatarak, milyonların umudu olmaya devam ediyor.

Bu önemli faaliyetlerle Türk Kızılay, dar gelirlilere umut ve yardım eli olmayı sürdürüyor, aynı zamanda Türkiye'nin sınırlarını aşarak dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.