Promosyon yarışında sona gelindi. 24.350 TL’ yi garantileyen o banka oldu!

Promosyon yarışında sona gelindi. 24.350 TL’ yi garantileyen o banka oldu!

Belediye, kamu, özel sektör, üniversite, hastane gibi bir çok sektörde promosyon ödemesi yapılmaya devam ediyor. Belli sayıdan çok çalışanı bulunan özel sektör de bankalar ile ihaleye girip promosyon sürecini başlatıyor.

Emekli promosyon ödemeleri özellikle son yıllarda en fazla merak edilen ve miktarı araştırılan konuların başında yer alıyor. Maaşları kendilerine yetmeyen emekli promosyonları ile eksiklerini tamamlama amacına ulaşabilmek için çalışırken, son zamanlarda çalışan promosyonları da merak edilmeye başlandı. Özel sektör, üniversite, kamu, belediye, hastane derken çoğu sektörde promosyon ödemeleri gerçekleşiyor. Belli sayıdan çok çalışanı olan özel sektör de bankalar ile ihaleye girip promosyon sürecini başlatıyorlar.

Promosyon ödemelerini daha çok bankaların emekliler için yapmış olduğu kampanyalardan duymuştuk. Vatandaşları rahatlatan bir çalışma olduğu için artık sadece emeklilere değil çalışanlara da promosyon veriliyor. Son olarak belediyeler de verilen promosyon haberleri duyulmaya başlandı. Vatandaşı rahat ettirecek olan bu ödemeyi çoğu kişi almaya başladı. Çoğu kişi de yakından takip ediyor.

Belediye Promosyonları

Gene olarak belediye promosyonları öncülük edebilmesi için önderlik sağlayabiliyor. Hem çalışan hem de emekliler için belirlenmiş kampanyalar ile ihaleler kapsamında Mayıs ayında da açıklamalar gelmeye devam ediyor. Mayıs promosyonları konusunda diğer bir dikkat gelişmede tutarlarda gözle görülen ciddi artış olması. Belediyeler ile bankalar arasında yapılan ihaleler neticesinde çalışanın gayretini arttıracak ve cebini doldurmaya yarayacak ödemelere imzalar atılacak. Yeni bir belediye promosyon ihalesi bir kaç gün açıklanırken, ilk maaşlarda hesaplara yatırılacak olduğu belirtilirken, 15 Mayıs tarihinden itibaren ele geçeceği tahmin ediliyor.

Geçen hafta Elbistan belediyesi ile bankalar arasında yapılan ihalede 24 bin 350 TL ile ismi henüz belirtilmeyen bankanın kazanan banka olduğu haberi verilirken, Mayıs ayındaki ihale ödemelerinin önümüzdeki ilk maaşta ödeneceği belirtildi. Merakla açıklanması beklenen ihalenin sonucu Belediye Başkanı Erkan Gürbüz tarafından müjde olarak haber verilirken, personelin mali durumunun daha iyi olması ve refahının artması için atılan önemli bir adım olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz