Otomobil piyasasında, tasarımı ile dikkat çeken Nissan ortalığı karıştıracak…

Otomobil piyasasında, tasarımı ile dikkat çeken Nissan ortalığı karıştıracak…

Çoğu otomobil hastası kişinin dikkatini çekecek Nissan yeni modeli ile ortalığı savurmaya geliyor. Birçok otomobil bağımlısı olan, kişilerin dikkatlerini üzerine toplayacak bu otomobil fuarlarda yerini alacak…

Nissan Pekin yeni tasarımlı aracı

Nissan, Pekin Otomobil Fuarı'nda elektrikli ürün yelpazesini genişletmeyi planladığını duyurdu. Japon markası, 2027 yılına kadar 16 yeni hibrit elektrikli modeli piyasaya sürerek ürün yelpazesini agresif bir şekilde elektrikli hale getirmeyi hedefliyor. Bunlardan dördünün prototipi fuarda sergilendi.

Nissan, Çin'e iki konsept sedan ve iki crossover prototipi ithal etti. Nissan Epoch, Tesla Model 3'ün gelecekteki rakibi olarak değerlendiriliyor. Elektrikli sedan, sportif bir tasarıma ve yapay zekaya sahip multimedya özelliklerine sahip. Araba 2025'te satışa çıkacak.

Agresif Elektrifikasyon Hareketi

Nissan Evo adlı sedan daha fazlasını benimsiyor. Araç, plug-in hibrit güç aktarım mekanizmasıyla donatılacak. Kabinde iki adet ekranla donatılan araç, 2026 yılında görücüye çıkacak. Tüketicilerin beğenisine sunulan diğer iki modelin SUV tipi gövdeyle sunulacağı açıklandı.

Nissan Epic, Qashqai'ye elektrikli bir alternatif olacak. Ön konsolda üç ekranın yanı sıra otopilot ve iki yönlü şarj da bulunacak. Epic'in plug-in hibrit versiyonu Nissan Era, daha agresif bir ön tasarıma ve havalı süspansiyona sahip olacak. Her iki crossover'ın da dört yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Şimdiden birçok kişinin gözü bu aracın çıkacağı tarihe odaklanmış durumdadır. Merakla beklenen bu otomobil şimdiden ilgi odağı olmayı başardı.