Ordu belediyesi KPSS’siz lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR açıklama yaptı

Ordu belediyesi KPSS’siz lise mezunu personel alımı yapacak! İŞKUR açıklama yaptı

Ordu Büyükşehir Belediyesi KPSS şartı olmadan personel alımı yapacağının haberini verdi. İŞKUR üstünden yapılacak alımla ilgili detaylar İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden geçtiğimiz günlerde bütün detayları ile açıklandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, başarılı adaylar için kapılarını açmaya karar verdi. KPSS gibi önemli bir şart olmadan lise mezunu personel alımı yapılacağının müjdesini verdi. İŞKUR aracılığıyla yapılacak olan alımla alakalı bütün detaylar resmi İŞKUR internet sitesi üzerinden açıklandı. Bu son duyuru, liseyi bitirmiş olan adaylar arasında büyük bir heyecana neden oldu. KPSS sınavı şartı olmaması, lise mezunu olanların ve iş arayanların büyük ölçüde ilgisini çekti. Ordu Belediyesi’nin yapmış olduğu bu destek, gençlerin iş bulma sürecinde daha çok fırsata sahip olacağını gösteriyor.

Şartlara uygun olanlar başvuru yapabilecek

İŞKUR, Ordu Belediyesi’ne personel alımı sürecinde bulunacak olan adaylara detaylı bir şekilde bilgi verecek. Başvuru koşulları, alımın yapılacağı kadrolar, başvuru tarihi ve diğer önemli bilgiler resmi internet sitesi üzerinden açık bir şekilde paylaşılacak. Adaylar, bu bilgileri takip edip kendilerine uyacak bir pozisyon için başvuru yapılabilecekler.

Amaç gençlerin önünü açabilmek

Ordu Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu bu önemli adımı, gençlerin iş bulma konusunda yolunu açmayı hedefliyor. Liseyi bitirmiş olan gençler, KPSS olmadan da bir kamu kurumunda imkanına sahip olabilecek. Bu adım, gençlerin iş yaşantısına atılmalarını mümkün hale getirecek ve istihdam konusunda katkı sunacak. Ordu Belediyesi’nin lise mezunu personel alımıyla alakalı bütün detaylar ve başvuru koşulları yakında İŞKUR tarafından açıklanmış olacak. Gençler, bu imkanı kaçırmamak için İŞKUR’un resmi internet sitesini düzenli bir şekilde takip etmeliler. Ordu Belediyesi’nin yapmış olduğu bu fırsat gençleri çok mutlu etti.

Özellikle günümüzde en çok sorun yaşanan şeylerden birinin işsizlik olması ve bu konuda özellikle gençlerin zorlandığı gerçeği göz önünde bulundurulduğunda Ordu Belediyesi’ nin atmış olduğu bu adın heyecan yarattı. Diğer belediyelerde de emsal olabilecek bu yaklaşım ile gençlerin önünü açmak amaçlanıyor. Kpss şartı olmadan kamuda göreve başlamaları için çalışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz