Müşterilerine büyük müjde: Mayıs ayında özel kampanya!

Müşterilerine büyük müjde: Mayıs ayında özel kampanya!

İş Bankası müşterileri için beklenen müjde geldi! Mayıs ayında yapılacak alışverişlerde, müşterilere önemli bir nakit ödeme yapılacak. İşte detaylar:

İş Bankası'nın yeni kampanyası kapsamında, müşterilere 7.500 TL nakit ödeme yapılacak. Bu ödeme, tek seferde yapılacak belirli tutardaki alışverişlerde geçerli olacak. Alışveriş tutarına göre ödeme miktarı şu şekilde belirlenmiştir:

  • 35.000 TL ile 50.000 TL arası alışverişlerde: 2.500 TL nakit ödeme
  • 50.000 TL ile 100.000 TL arası alışverişlerde: 5.000 TL nakit ödeme
  • 100.000 TL ve üzeri alışverişlerde: 7.500 TL nakit ödeme

Kampanya koşulları

Kampanya, seçili Kıbrıs otellerinde tek seferde yapılacak peşin veya üç taksitli rezervasyonlarda geçerli olacak. Kampanya süresi 1 Mayıs ile 31 Mayıs tarihleri arasındadır. Bir müşteri, kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

Kampanyadan faydalanmak için, alışverişlerin kampanya katılımları sonrasında yapılması gerekmektedir. Ayrıca, müşteriler bu kampanyayı yüzde 5 ek indirim kampanyasıyla birleştirebileceklerdir.

İş Bankası müşterileri için sunulan bu özel kampanya, mayıs ayında yapılacak alışverişlerde büyük bir avantaj sağlayacaktır. Nakit ödeme fırsatıyla, müşterilerin alışveriş keyfi bir kat daha artacak!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz