KOSGEB girişimcilere faizsiz fırsat sunuyor! Anında 350 bin TL yatacak!

KOSGEB girişimcilere faizsiz fırsat sunuyor! Anında 350 bin TL yatacak!

KOSGEB girişimciler için 350.000 TL faizsiz kredi imkanı sağlıyor. Sunmuş olduğu bu kredi sayesinde girişimciler artık rahat bir nefes alacak. İşte tüm detaylar...

2024 senesi itibariyle ile KOSGEB tarafından verilen bu kredi ile iş yer açmak ya da varsa mevcut işi geliştirmek için girişimcilere fırsatlar sunuluyor. Genel olarak kredi alabilme koşulları geçerli olup girişimci olarak krediyi alabilir fakat kişinin bizzat başvuruda bulunması gerekiyor.

KOSGEB’in Yeni Kampanyası

KOSGEB sunmuş olduğu bu yeni kredi imkanı ile pek çok girişimcinin iş kurma konusunda önemli ölçüde yardımcı olacaktır. Diğer yandan mevcut işini büyütmek içinde başvuru yapılması mümkün olacaktır. Eğer kişi başvuru şartlarına uygun olur ise en kısa zaman da kredi istediği hesaba aktarılacak.

KOSGEB Girişimci Kredisi Şartları Nelerdir?

KOSGEB girişimci kredisi alabilmek için ilk olarak KOSGEB’e kayıt yaptırmak gerekir. Aksi takdirde başvurunuz onaylanmaz. Buna ilave olarak kişinin bütün girişimcilik eğitimlerini eksiksiz bir şekilde tamamlaması ve yapacağı iş ile ilgili planlama yapması gerekiyor. Girişimcilik kredisi hiçbir başvuru da bulunurken iş planını sunup kabul edilmesi halinde kredi hakkına sahip olunur.

Yapılan iş planına ilaveten finans olarak bir dağılım yapılması da ve KOSGEB’ e sunulmalıdır. Girişimci yapacağı iş planında pazarlama stratejisi ve bütün önemli detayları ayrı ayrı planlayarak hazırlanmalıdır. Bu iş planı ise KOSGEB üzerinden başvuru yapılmalı ve işletmeye uygun bir şekilde destek programı alınmalıdır. Eğer girişimcinin iş başvuruya uygun ve eksiksiz bir şekilde olursa kredi faizsiz olarak girişimciye verilecektir.

KOSGEB Genç Girişimci Desteği Nedir?

KOSGEB Genç Girişimci Desteği, ticaret ve hizmet sektörlerinde çalışmalar yapan genç girişimcilerin, çalışmalarına daha avantajlı ve kolay bir şekilde devam edebilmesine yardımcı olan desteklerden bir tanesidir. Bu destek sayesinde gençler, ticaret yaşantısına daha iyi bir şekilde tutunur. Bunun dışında yeni personel istihdamına da katkı sağlar. Bazı desteklerde KOSGEB tarafından sağlanan eğitimlere katılması gerekiyor. KOSGEB tarafından sunulan bu imkanlara yoğun bir talep yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz