Konut kredisinde vade sözü verildi! Vade 15 seneye uzatıldı!

Konut kredisinde vade sözü verildi! Vade 15 seneye uzatıldı!

Daha önceleri on sene olan konut kredisi vadeleri değiştirildi. Finansbank tarafından başlatılan kampanya kapsamında vade sayısı 10 seneden 15 seneye uzatılmış oldu. Bu sayede vatandaşa geri ödeme konusunda kolaylık sağlayacağı benziyor.

Son dönemlerde artan fiyatlar nedeniyle bir çok vatandaşımızın ev alma istekleri zorlaşıyor. Bunun yanında bir de artan kira fiyatları vatandaşları kira ödemek yerine kendi evlerini almaya itiyor. Bu durumda bankaların sağlamış olduğu kolaylıklar gündeme geliyor. Detaylar haberin devamında…

Konut kredisi kampanyası!

QNB Finansbank tarafından başlatılan konut kredisi kampanyasında her ay ödenen yüksek tutarlar üçte biri ödenebilecek tutarları ile vatandaşın ev sahibi olabilme istekleri gerçekleşebilir. Ülkemizde yaşanan sıkı para politikaları gelince faiz oranları oldukça yükselmiş durumda. Bu durum da konut kredisi geri ödeme tutarları oldukça yüksek geliyor. Ancak dönem dönemi hazırlanan konut kredisi paketleri pozitif bir ivme yaratabiliyor. Daha önceleri 10 yıl olan konut kredisi vadeleri bu son açıklanan kampanya sayesinde 15 seneye çıkartıldı. Bu sayede vatandaşa geri ödeme kolaylığı sağlanmış oldu.

QNB Finansbank duyurdu!

Ülkenin mali dengesini sağlayan emekliye esnek ödeme imkanı sağlayan QNB Finansbank konut kredisi kampanyasını detaylarını bizlere sunuyor. QNB Finansbank’ın başlatmış olduğu bu kampanyadan faydalanmak isteyen vatandaşlara özel faiz imkanı sağlanıyor. Ortalama bir bira için 4,52 faiz oranı sunulmuş bulunuyor. 500 bin TL konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için bu banka tarafından açıklanan aylık ödeme tutarları 23 bin TL civarına denk geliyor. Bunun yanında 15 sene vadeye yüzde 4,52 faiz eklenerek hesaplama yapılması sağlanıyor.

QNB Finansbank tarafından sağlanan bu 15 senelik vade aylık ödeme tutarlarını oldukça düşürüyor. Uzun vade ödenecek vade miktarını yükseltmiş olabiliyor fakat aylık tutarlar bakımından vatandaşın yüzünü güldürecek. Yukarıda örnek olarak 500 bin TL ev kredisi almak isteyen bir vatandaşın örneğini sunmuştu. Bu örnek bankanın resmi internet sitesinde bulunan örnektir. Yani sadece 500 bin TL değil daha yüksek fiyatlı ev alımlarında bu kampanya kapsamında kredi tutarı isteğe bağlı olarak arttırılabiliyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz