Kaçırılmayacak fırsat: Renault Megane Sedan için özel kampanya!

Kaçırılmayacak fırsat: Renault Megane Sedan için özel kampanya!

Renault Türkiye, hayal ettiğiniz araca sahip olmanızı kolaylaştıran bir kampanya ile karşınızda! Megane Sedan için sunulan bu özel fırsatlarla ilgili detaylar burada:

Özel Finansal Kampanya Detayları

Renault’un duyurusuna istinaden, bireysel alıcılar için Megane Sedan’ın her modeli için Renault Finans aracılığıyla sağlanan kredi kampanyası uygulanmaktadır. Bu kampanya kapsamında, 200.000 TL tutarında bir kredi için 12 ay vade seçeneği ve %0 faiz ile aylık taksitler 16.667 TL olarak belirlenmiştir. Ek olarak, araç için ödenecek peşinat miktarı kampanya dışındadır.

Megane Sedan Mayıs 2024 Fiyatları

Renault'un sunduğu Megane Sedan modelleri ve fiyatları:

  • Joy 1.3 TCe 140 bg: 1.182.000 TL
  • Joy 1.3 TCe EDC 140 bg: 1.286.900 TL
  • Joy Comfort 1.3 TCe EDC 140 bg: 1.311.900 TL

Bu fırsatı kaçırmamak için hemen bir Renault bayisine koşun!

İlave Kampanya Avantajları

Renault'un özel kampanyası kapsamında 225 bin TL indirim, 6 yıl veya 150 bin km garanti, %0 faiz oranı ve takas desteği gibi avantajlar da sunulmaktadır. Bu fırsatlarla Renault Megane Sedan'a sahip olmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Bu muhteşem fırsatları kaçırmamak için yakınınızdaki Renault bayisine hemen başvurun ve hayalinizdeki otomobile kavuşun!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz