Kaçırılmayacak fırsat müşterilerine büyük avantajlar sunuyor!

Kaçırılmayacak fırsat müşterilerine büyük avantajlar sunuyor!

Garanti Bankası, müşterilerine büyük bir fırsat sunmak için yeni bir kampanya başlattı. 5 bin liralık alışveriş yapan müşteriler, 3 bin lirasını bedavaya getirecek bu kampanya, alışveriş yapacak olanları heyecanlandırıyor.

Garanti BBVA tarafından başlatılan bu kampanya, mayıs ayı boyunca geçerli olacak. Müşteriler, kampanya kapsamında yapacakları alışverişlerde toplamda 3 bin lira geri iade fırsatından yararlanabilecekler. İlk bin lira harcamaya bin lira geri iade sunulurken, sonraki her bin lira harcamaya 500 TL iade fırsatı sağlanacak.

Kampanya kapsamında kazanılan iadeler bonus olarak ödenecek ve bonusların son kullanma tarihi 30 Haziran olarak belirlendi. Başvurular internet bankacılığı veya mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor ve kabul gören başvurularla müşterilere bu avantajlar sunuluyor.

Müşteri memnuniyeti ve dijital bankacılık

Garanti Bankası, bu kampanyayla birlikte müşteri memnuniyetini artırmayı ve dijital bankacılığı teşvik etmeyi hedefliyor. Dijital platformlar üzerinden yapılan başvurularla müşterilere sunulan bu avantajlar, bankanın müşteri odaklı yaklaşımını ve teknolojiye verdiği önemi gösteriyor.

Kampanya detayları ve süresi

Kampanya, 1 Mayıs itibariyle başladı ve ay sonuna kadar devam edecek. Müşterilerin bu avantajlardan yararlanabilmesi için belirtilen süre içinde alışveriş yapmaları ve başvurularını yapmaları gerekiyor. Bu kampanya ile Garanti Bankası, müşterilerine ekonomik açıdan rahatlamalarını sağlayacak büyük bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz