Kaçırılmayacak fırsat: Akaryakıt alışverişlerinizde tam 150 TL indirim!

Kaçırılmayacak fırsat: Akaryakıt alışverişlerinizde tam 150 TL indirim!

Akaryakıt alırken büyük bir avantaj elde etmek isteyenler için harika bir fırsat var! Vakıfbank tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında, Worldcard ile yapılan akaryakıt alışverişlerinde tam 150 TL indirim fırsatı sunuluyor. Detaylar haberimizde!

Vakıfbank akaryakıt kampanyası detayları

Vakıfbank'ın müşterilerine sunduğu bu özel kampanya, 31 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Worldcard ile yapılan dört adet 1000 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 150 TL puan kazanma fırsatı sunulacak. Kampanyaya ek kartlar da dahil olacak olup, işlemlerin belirli kısıtlamalar dışında herhangi bir yolla yapılmış olması gerekiyor.

Kampanya katılımı ve koşulları

Vakıfbank akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyenlerin öncelikle kampanyaya katılım sağlamaları gerekiyor. Mobil uygulama üzerinden kolaylıkla katılım sağlanabilen bu kampanyada, belirlenen harcama tutarlarını gerçekleştiren müşterilere otomatik olarak 150 TL puan verilecek.

Kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin, işlem sırasında belirlenen harcama limitlerini dikkate alması önemlidir. Ayrıca, kampanya kapsamında geçerli olmayan işlem türleri bulunmaktadır. Bunlar arasında bankomatik kart işlemleri, e-ticaret ve yurt dışı işlemler gibi durumlar yer almaktadır. Kampanyaya katılım ve işlem detaylarıyla ilgili daha fazla bilgiye Vakıfbank resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bu avantajlı kampanya ile akaryakıt alışverişlerinizde tasarruf etmenin keyfini çıkarın!

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz