Fiat’tan 450 bin liraya sıfır kilometre otomobil satışı! Bayiler dolup taşmaya başladı

Fiat’tan 450 bin liraya sıfır kilometre otomobil satışı! Bayiler dolup taşmaya başladı

Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş var. Son yıllarda dövizdeki ani yükselişe bağlı olarak enflasyon zirveyi gördü.

Otomobil üretiminde ve nakliyesinde yaşanan sorunlardan dolayı fiyatlar ekstra yükseldi. Türkiye’de otomobil sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaş var. Son yıllarda dövizdeki ani yükselişe bağlı olarak enflasyon zirveyi gördü...

Otomobil üretiminde ve nakliyesinde yaşanan sorunlardan dolayı fiyatlar ekstra yükseldi. Eskiden 3-4 maaşını biriktiren bir vatandaş rahatlıkla otomobil satın alabiliyordu. Şu an asgari ücret 17 bin 2 TL. En ucuz ikinci el otomobil fiyatları ise 200 bin liradan başlıyor. Yemeden içmeden 12 ay para biriktiren bir vatandaş otomobil satın alabiliyor. Satın alınan bu otomobiller ise yaşından dolayı çok masraflı oluyor. Sanayideki bakım ve tamir ücretlerinin yüksekliğinden dolayı vatandaş sıfır kilometre otomobil satın almak istiyor.

Türkiye’de en ucuz satılan sıfır otomobiller belli oldu. Fiat tarafından 450 bin liraya satışa sunulan sıfır otomobile yoğun ilgi gösterdi. Bilindiği üzere vatandaşlar uzun süreden bu yana hem ikinci el hem de sıfır araçlarda yaşanan yüksek fiyatlardan şikayetçiydi. Buna bağlı olarak hem alım hem de satım konusunda durgunluk söz konusuydu. Şimdilerde ise markalar birçok imkan sunmaya başladı. Özellikle Fiat sıfır araçları uygun fiyat seçenekleri ile satıyor. Bu duruma vatandaşlar yoğun ilgisi gösterdi ve akın etmeye başladılar.

Fiat Topalino dikkat çekiyor

Stoklarda çok sayıda otomobil modelinin yer alması vatandaşları mutlu etti. Bahsi geçen bu otomobillerden biri de Fiat Topolino. Elektrikli otomobil birbirinden farklı özellikleri ile bütün dikkatleri üzerine çekti. 4 saatten daha kısa zamanda prizden şarj olan otomobil 75 kilometre yol yapma özelliğine sahip. Panoramik cam özelliği, tavan yapısı, çanta tutucu, telefon tutucu ve arka taşıma demiri gibi çeşitli özellikleri taşıyan olan bu otomobil şehir içi kullanım için üretilmiştir. En fazla yapılacak hız ise 45 şeklinde belirlendi. Fiat Topolino’yu satın almayı düşünenlerin online kayıt işlemlerini kısa sürede yapmış olması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz