Fatura ödeyenler dikkat etsin! Yarına kadar yaparsanız 750 TL iade!

Fatura ödeyenler dikkat etsin! Yarına kadar yaparsanız 750 TL iade!

Faturalarını düzenli olarak ödeyenler için QNB Finansbank tarafından sevindirici bir haber geldi. Banka, müşterilerine özel bir otomatik fatura ödeme kampanyası başlattı ve kampanyaya katılanlara toplamda 750 TL'ye kadar iade sunacağını duyurdu.

QNB Finansbank'ın başlattığı fatura kampanyası, 1 ile 30 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak isteyenlerin QNB Mobil uygulaması üzerinden yeni müşteri olmaları veya video görüşme yoluyla kayıt yapmaları gerekiyor. Kampanya kapsamında, her bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL iade verilecek ve toplamda en fazla 750 TL iade elde edilebilecek.

Kampanya detayları ve koşulları

Kampanya Detayları

Koşullar

Kampanya Süresi:

1 - 30 Nisan 2024

İade Miktarı:

Her bir yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 250 TL, toplamda 750 TL

Katılım Şartları:

QNB Mobil üzerinden yeni müşteri olmak veya video görüşme yoluyla kayıt yapmak

Ödeme Yöntemi:

CardFinans ve QNB First logolu kredi kartları veya QNB Finansbank'ın vadesiz hesapları üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatları kabul edilecektir.

Ödeme Koşulları:

Kredi kartı talimatları için en az bir kez fatura ödemesi yapılması ve talimatın 31 Ekim 2024'e kadar aktif kalması gerekmektedir. Vadesiz hesap talimatları için 31 Mayıs'a kadar ödeme yapılmalıdır.

Kampanya Limiti:

Müşteriler, kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir ve en fazla 750 TL iade elde edebilirler.

Bu kampanya, fatura ödemelerinde ekonomik destek sağlayarak abonelerin yükünü hafifletirken, QNB Finansbank müşterilerine avantajlı bir fırsat sunuyor. Son tarih olan yarına kadar başvuru yapmayı unutmayın!