Emeklilerin beklediği fırsat geldi!

Emeklilerin beklediği fırsat geldi!

Emekliler için heyecan verici bir fırsat kapısı aralanıyor! Türkiye Finans, emeklilere özel olarak başlattığı dev promosyon kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Artık sadece telefonla arayarak 12.000 TL'ye varan promosyon kazanmak mümkün! Türkiye Finans'ın sunduğu avantajlarla emeklilerin yanı sıra yakınları da kazanıyor. Detaylar haberimizde!

Promosyonlar maaş tutarıyla değişiyor!

Türkiye Finans, emekli maaşlarını bankalarına taşıyan müşterilere özel olarak yüksek miktarlarda promosyonlar sunuyor. Maaş tutarına göre değişen bu özel promosyonlarla emekliler cazip fırsatlar elde ediyor. Türkiye Finans'ın promosyon ödüllerinin detayları şu şekilde:

  • 9.999 TL'ye kadar olan maaşlar için 5.000 TL,
  • 10.000 TL ile 14.999 TL arası maaşlar için 8.000 TL,
  • 15.000 TL ile 19.999 TL arası maaşlar için 10.000 TL,
  • 20.000 TL ve üzeri maaşlar için 12.000 TL promosyon ödülü veriliyor.

Türkiye Finans, emeklilerin yanı sıra emeklilerin yakınlarına da ekstra kazanç fırsatları sunuyor. Her bir emekli yakını için 250 TL'ye kadar nakit ödüller veriliyor. Toplamda 2.500 TL'ye kadar nakit ödül kazanma şansı sunan bu kampanya, Türkiye Finans müşterileri için kaçırılmayacak bir fırsat!

Başvuru şartları ve detayları

Türkiye Finans'ın promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler, mobil uygulama, internet bankacılığı veya müşteri hizmetleri merkezini arayarak başvuruda bulunabilirler. Kampanya kapsamında promosyon ödemeleri için belirli şartlar geçerlidir. Detaylı bilgi ve başvuru için Türkiye Finans ile iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz