Dolara Bütün Birikimini Yatıranlar Dikkat! Selçuk Geçer Dikkatle Uyardı: Çok Sert Bir Düşüş Olacak

Dolara Bütün Birikimini Yatıranlar Dikkat! Selçuk Geçer Dikkatle Uyardı: Çok Sert Bir Düşüş Olacak

Dolar kurundaki en son gelişmeler ve son dakika haberleri yatırımcıların gündeminde. ABD Merkez Bankası’nın faiz kararından sonra dolar\TL 33 liraya kadar yükseldi.

Vatandaşlar ‘Doların gidişatı nasıl olacak? Yükselecek mi yoksa düşecek mi? Dolar almak mı satmak mı mantıklı?’ sorularının cevabını ararken ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den çok önemli bir uyarı geldi. Bilindiği üzere vatandaşların birçoğu az ya da çok bir yatırımı varsa bunu dolardan yana kullanmayı tercih ediyor. Sürekli bir yükselme yaşanacağı düşünülse de uzmanlar bazen bu konuyla ilgili bazı uyarılar yapıyor. Tüm varlığını dolara yatıranlar dikkatli olmalı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyarılarda bulundu. Çok sert bir çakılma olacak, tarih verildi. İşte Selçuk Geçer’in dolar ve piyasalar ile ilgili son yorumu...

Kritik Dolar Yorumu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’den kritik dolar beklenen dolar yorumunu geçtiğimiz günlerde yaptı. Türk lirasıyla dolar alacaklar dikkatli olsun diye uyardı. Ünlü ekonomist üstüne telkinlerde bulundu. Dolar alıp kazanırım diye düşünmeyin, dedi. Selçuk Geçer ‘Çok sert bir çakılma yaşanacak diyerek tarihe dikkat çekti. Yer yerinden oynayacak, erken kim davranırsa o kazanır dedi.

Elinizdeki Dolarlara Dikkat Edin! Selçuk Geçer’den Uyarı Geldi

Ekonomist Selçuk Geçer, YouTube sayfasında herkesin merakla beklediği yeni bir video paylaştı. “Dolar çok kötü çakılacak” başlığıyla bir video paylaşan Geçer, yatırımcılara önemli uyarılarda bulundu. Geçer şirketlerin dolarla borçlandığının üzerine basarak şirketlere doların yükselmeyeceği ile ilgili önemli sözler verildiğini açıkladı. Şirketlere seslenen uzman, “Dövizle borç almanız çok yanlış. İlerleyen zamanlarda battığınızda Sakın düştüğünüz durum için ağlamayın” dedi. Daha sonra ise dolar düşüyor diyenlere yanıt veren Geçer “Dolarda herhangi bir düşüş yok. Doları sabitleyip kaldılar ama bu çok büyük bir tehlikeyi ortaya çıkaracak. Sabit kalan dolar durur durur yukarıya çıkması gerekirken kur bir anda yükselişe geçebilir.“ ifadelerini kullandı. Doların 32 bandında kaldığını belirten Geçer, Dolar da çok pis bir çakılma yaşanacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz