Araç sahiplerine müjdeli haber: Akaryakıt kampanyası başladı!

Araç sahiplerine müjdeli haber: Akaryakıt kampanyası başladı!

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarındaki artışlarla boğuşan araç sahiplerine umut veren bir kampanya daha başladı. Yapı Kredi'nin düzenlediği kampanya ile sürücüler, her ay akaryakıt alışverişlerinde Opet istasyonlarında avantajlı fırsatlar yakalayacaklar.

Yapı kredi akaryakıt kampanyası detayları

Yapı Kredi'nin başlattığı akaryakıt kampanyası, araç sahiplerini sevindiren detaylarla dolu. Kampanya kapsamında Opet Worldcard ile yapılan akaryakıt ve otogaz harcamalarında, müşterilere 75 TL değerinde Opet Puan hediye edilecek.

Her 500 TL Harcamada 25 TL Hediye! Kampanya, her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapılacak her 500 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerli olacak.

Hemen Kullanılabilir Puanlar: Kazanılan Opet Puanlar, harcamadan hemen sonra Opet Worldcard'a yüklenecek. Bu sayede müşteriler, hediye edilen puanları anında kullanabilecekler.

Sınırlı Süreli Kampanya: Yapı Kredi'nin akaryakıt kampanyası belirli bir süre için geçerli olacak. Bu süre içinde araç sahipleri, avantajlı fiyatlarla akaryakıt alışverişi yapabilecekler.

Öne çıkan kurallar ve şartlar

Puan Kullanımı ve Ödüllendirme: Opet Puan kullanımıyla yapılan işlemlere kampanya kapsamında ödüllendirme yapılmayacak. Ayrıca, aylık harcama tutarları müşteri bazında değerlendirilecek.

Harcama Limitleri: Kampanya kapsamındaki işlemler, Yapı Kredi World Üye İşyeri'nde veya Yapı Kredi Bankası World POS Sistemi üzerinden geçmelidir.

Fiyat İndirimleri: Opet istasyonlarında akaryakıt ve otogaz ürünleri için pompa satış fiyatları üzerinden fiyat indirimi uygulandığı durumlarda Opet Puan kazanılmayacak.

Araç sahipleri, bu avantajlı kampanyadan yararlanmak için Yapı Kredi'nin belirlediği şartları dikkatlice incelemeli ve kampanya süresince Opet istasyonlarındaki alışverişlerinde avantajlı fiyatları kaçırmamalılar. Yapı Kredi'nin müşterilerine sunduğu bu fırsat, araç sürücülerine akaryakıt masraflarında önemli bir tasarruf sağlayabilir.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz