Araç sahiplerine müjde: Akaryakıtta indirim fırsatı!

Araç sahiplerine müjde: Akaryakıtta indirim fırsatı!

Akaryakıt fiyatlarındaki sürekli artışlarla boğuşan araç sahiplerine sevindirici haber geldi! Garanti BBVA, akaryakıt harcamalarında müşterilerine sağlayacağı indirimle yolları rahatlatacak.

Akaryakıt fiyatlarındaki yükselişin ardından araç sahiplerinin bütçeleri zorlanırken, bankaların akaryakıt kampanyaları umut ışığı oldu. Garanti BBVA'nın yeni kampanyasıyla araç sahipleri akaryakıt harcamalarında önemli bir indirim fırsatı yakalayacaklar.

Detaylar ve Kazanma Şartları

Kampanya tarihleri: 1 Nisan- 15 Mayıs 2024 arası geçerli olacak.

Bonus üyesi istasyonlarda: petrol ofisi istasyonlarında kampanya avantajından yararlanılabilecek.

Harcama limitleri: tek seferde ve ayrı günlerde, 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapılması gerekiyor.

Bonus miktarı: bonusflaş uygulaması üzerinden katılanlar 190 tl, sms ile katılanlar 180 TL bonus kazanacaklar.

Bonus kullanım tarihleri: kazanılan bonuslar, 20 Mayıs- 20 Haziran 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek.

Ekstra bonus fırsatı: mobil ödeme veya qr kod ile ödeme yapanlar, ekstra 10 TL bonus kazanarak toplamda 200 TL’ye kadar bonus elde edebilecekler.

Kampanyaya Nasıl Katılabilirim?

Kampanyaya katılmak için BonusFlaş uygulamasını kullanarak ya da SMS ile başvuruda bulunabilirsiniz. Akaryakıt harcamalarınızı bu kampanya ile daha hesaplı hale getirerek, bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

Araç sahipleri, bu indirim fırsatını kaçırmamak için kampanya detaylarını dikkatlice incelemeli ve avantajlardan yararlanmalıdır. Garanti BBVA'nın bu kampanyası, akaryakıt masraflarını azaltmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz