Anneler günü yaklaşıyor! Media Mark’tan özel fırsatlar…

Anneler günü yaklaşıyor! Media Mark’tan özel fırsatlar…

Anneler gününe birkaç güne kala, özel fırsatlar karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bu yıl Media Mark anneler gününe özel kampanya sundu. Tüm merak edilenler, haberimizin geri kalanında yer almaktadır…

Kampanya kapsamında fırsatları 2-6 Mayıs tarihleri ​​arasında birçok üründe geçerli olacak...

Kampanya detayları

Sadece 3 gün geçerli olacak… MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası başladı. Kampanya kapsamında fırsatları 2-6 Mayıs tarihleri arasında birçok üründe geçerli olacak...

Kampanya 1 gün önce açıklandı. Tarih 2 Mayıs Selcan TÜTEN.

MediaMarkt'ta başlatılan Anneler Günü kampanyası , geniş ürün yelpazesi sayesinde teknoloji tutkunlarına konforlu alışveriş yapmanın keyfini sunuyor. kampanyası kapsamında airfryer, şarjlı elektrikli süpürge, tablet ve akıllı telefon gibi farklı ürünler 2-6 Mayıs tarihleri arasında çeşitli kampanyalarla satışa sunulacak.

Türkiye'nin en büyük satış alanına sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, yaklaşan Anneler Günü hediyesi olarak son teknoloji ürünü satın almak isteyenlere özel bir kampanya başlattı. Henüz annesine hediye almamış kişiler, Media Mark mağazalarına giderek eşsiz hediyeyi seçebilirler.

2-6 Mayıs tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında;

Philips HD9257/80 3000 Serisi Airfryer XL – 3.999 TL

Bosch BSS825FRSH Hızlı Şarjlı Süpürge – 12.499 TL

HUAWEI Matepad SE 4/64GB Tablet – 4.999 TL

APPLE iPhone 15 128 GB Akıllı Telefon – 50.499 TL’ye satışa sunulacak.

MediaMarkt’ın kampanyası Türkiye genelindeki 98 mağazasında ve online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr’de geçerli olacak.