Aile Destek Programı ödemelerinde yeni gelişme: Bakan duyurdu: Ödemeler bayramdan önce hesaplarda!

Aile Destek Programı ödemelerinde yeni gelişme: Bakan duyurdu: Ödemeler bayramdan önce hesaplarda!

Türkiye Aile Destek Programı kapsamındaki ödemelerle ilgili Bakanlıktan önemli bir duyuru geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara yatırılacağını açıkladı.

Ödemelerin Yatırılma Tarihi

Aile Destek Programı kapsamında düzenli olarak yapılan ödemelerin, Kurban Bayramı öncesinde önce çekilip, ardından hesaplara yatırılacağı belirtildi. Böylece ihtiyaç sahibi aileler, bayram öncesi maddi desteğe kavuşarak bayram sevincini daha huzurlu bir şekilde yaşama fırsatı bulacaklar.

Bakan Göktaş'tan Açıklama

Bakan Göktaş, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "İhtiyaç sahibi hanelerimize yönelik hayata geçirdiğimiz desteğimizle onların yanında olmayı sürdürüyoruz. Ödemeleri Kurban Bayramı dolayısıyla önce çekerek, bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz. Bu kapsamda hanelere toplam 4 milyar TL ödeme yapacağız."

Sosyal Yardımların Etkinliği

Bakan Göktaş, sosyal yardım programlarının etkinliğini artırmaya yönelik çalışmalara da değindi. "Gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulundurarak sosyal yardım programlarımızın etkinliğini artırıyoruz. Vatandaşlarımız arasında hiçbir ayrım yapmadan eşit ve adil hizmet prensibiyle toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağımız ile ulaşıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz